Célunk, hogy csomagküldési igényeidet a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni, ne okozzon számodra fejtörést a csomagküldés szervezése, és olyan pozitív felhasználói élménnyel gazdagodj, ami után szívesen térsz vissza weboldalunkra.

Hitvallásunk része, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a csomagküldést és minél szélesebb megoldási lehetőségeket kínáljunk számodra is!

Olyan nagy nemzetközi partnerekkel dolgozunk együtt mint a UPS, TNT, DPD, GLS, WEBOX, QXexpress, TCE, így számodra is az ő szolgáltatásaik legjavát tudjuk nyújtani.

Bizalommal fordulhatsz hozzánk akár magánszemélyként, akár céges szállításaid kapcsán!

Csapatunk

Magyarországon összesen 16-an dolgozunk azért, hogy a legjobb csomagküldési lehetőségeket biztosítsuk számodra. Ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon reggel nyolc órától este hat óráig hívhatod, bármikor készségesen segíteni fognak Neked ha elakadnál a szállítási megrendelés folyamatában. Keress minket bátran a különböző közösségi csatornákon is, hiszen ott is mindig szívesen adunk tanácsot, járunk utána ügyednek.

Fordulj hozzánk bizalommal, ha csomagküldésről van szó!

Miért elégedettek azok, akik rajtunk keresztül küldenek csomagot?

Köszönöm a gyors és pontos szállítást, / a teljes körű mindenre kiterjedő tájékoztatást / máskor is Önöket választom. Gratulálok, így kell ezt csinálni. Másoknak is ajánlom.”

Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatással! Nagyon gyors, pontos, precíz, és főleg megbízhatóak! Minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt volt a hozzáállás, máskor is bizalommal veszem igénybe a csomagszállítási szolgáltatásukat. Mindenkinek bátran ajánlom!
Köszönöm a lehetőséget! Továbbra is sikeres munkát kívánok!”

Már második alkalommal vettem igénybe a szolgáltatásukat, Angliába küldtem csomagot a lányomnak. Keddi napra időzítettem a csomag felvételét, és pénteken már meg is kapta mindkét alkalommal. Nagyon korrektek, én legközelebb is Önöket választom!

Eddig két alkalommal küldtem csomagot külföldre és nagyon meg vagyok elégedve. Könnyű a megrendelés, a fizetés és a szállítás is pontos és megbízható. Az én csomagjaim 24 órán belül megérkeztek a címzetthez, ezt szuper gyorsnak tartom. Továbbra is Önöket választom csomagjaink célbajuttatásához!

Már egy ideje küldök a fürgefutárral csomagokat és teljes mértékben meg vagyok elégedve velük. Pontosak, precízek és kedvesek. Az árak elfogadhatóak és gyors a szállítás. Minden kiváló! Csak ajánlani tudom mind magánszemélyeknek, mind cégeknek!”