Belföldi és nemzetközi csomagküldés

Küldd csomagod mindig a legjobb áron, megbízható partnerekkel!

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni
7 világszínvonalú futárszolgálat egy helyen

Mi szól a Fürgefutár.hu mellett?

logo

Összehasonlítjuk neked

Megszüntetjük számodra a folyamatos keresgélés okozta stresszt, hiszen ezen az oldalon egy perc alatt hasonlíthatod össze a különböző szolgáltatásokat és áraikat.

Minőségi szolgáltatások, kedvező árak

A nekünk szóló futárrendeléseket egy számlán keresztül egyidejűleg szállítjuk partnereinknek, így mennyiségi kedvezményt kapunk, amelyet mi is továbbadunk neked. Így - legyen szó belföldi vagy nemzetközi, háztól házig vagy csomagpontos szolgáltatásról - garantáltan kedvező áron biztosítjuk csomagküldési igényeidet.

100% pénzvisszafizetési garancia

Tapasztalatunknak és világszínvonalú partnereinknek köszönhetően garantáljuk megbízható csomagkézbesítési szolgáltatásunkat is. Ha nem tudunk megoldást találni a problémádra, biztos lehetsz benne, hogy visszakapod a csomagküldés díját.

Fürgefutár számokban

10+
év tapasztalat
4 000 000+
sikeres kézbesítés
120 000+
regisztrált felhasználó
200+
ország világszerte

„Véletlenül,-éppen egy megfelelő postát keresve a csomagfeladáshoz-, a neten kalandozva találtam a Fürgefutár.hu weboldalára. Mivel tele volt az összes hótopánom a postával, és legfőképpen azzal, hogy egy „nyamvadt”, 4 kg-os csoamgot nem tudtam sehol feladni a környékbeli hivatalokban, így gondoltam, megpróbálom a Fürgefutár.hu által kínált lehetőséget. Nagyon elégedett vagyok! A tegnap késő délután átadott csomagot, ma 14 órakor már meg is kapta a címzett, teljesen sértetlenül, és így sikerült a karácsonyi meglepetés.”

(Zöld K.)

“„Egy rendes szolgáltatás, ami összeköti a fogyasztót a futárcégekkel verhetetlen árakon!”

(Daniel B.)

Webshopod van?

Vállalkozó vagy? Webshopot üzemeltetsz? Cégednek hosszú távú csomagküldési megoldásra van szüksége?

Integráld rendszerünket webáruházadba, így egyetlen felhasználóbarát felületen oldhatsz meg minden szállítási ügyet! Szállíts többet, fizess kevesebbet! Vállalkozásodnak növekedésével a futárrendelések egyre kedvezményesebbé válnak. A logisztika nem kell, hogy fejfájást okozzon. Hagyd, hogy rendszerünk helyetted dolgozzon, személyes kapcsolattartó segítségével!

Professzionális csomagküldés