Csomagküldés UPS partnerünkkel

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni

A UPS a világ egyik vezető csomag és dokumentumküldő vállalata. Szakértelmükkel és profizmusukkal garantáltan hozzájárulnak ahhoz, hogy a Te csomagod is időben érkezzen meg a címzetthez. Bátran választhatod őket belfödi és nemzetközi (export és import egyaránt) csomagküldésedhez is.

Milyen előnyöket nyújt a UPS szolgáltatása számodra?

 • Háztól-házig szállítás
 • Expressz szállítási szolgáltatások a világ több, mint 185 országába
 • Csomagodat online nyomon követheted
 • Aznapi felvétel (irányítószámtól függően)
 • A csomag felvételi idejének 3-4 órás időintervallumra szűkítése
 • Ingyenes biztosítás 17.000 Ft csomagértékig
 • Európában másnapi kiszállítás (irányítószámtól függően)
 • Utánvétes fizetési lehetőség belföldi csomagküldések esetén
 • Segítség a vámügyintézésben

UPS Hungary partnerünk választásakor az alábbiakra szükséges odafigyelned

 • Kizárólag pontos cím megadása esetén (név, utca, házszám) tudják kiszállítani a csomagot, valamint annak átvételét aláírással szükséges igazolni.
 • A fuvarlevelet Neked kell kinyomtatnod a felvételi címen
 • Az Unión kívüli csomagküldéshez pro-forma számla csatolása szükséges
 • A UPS minden folyadékot tartalmazó csomagot megállít és MSDS (biztonságtechnikai adatlapot) lapot kér ellenőrzésre
 • Bor és jövedéki termékek UPS Hungary partnerünkkel belföldi-és nemzetközi küldéseknél nem adhatóak fel.

UPS mérethatárok

 • Maximális befoglaló él/körméret:
  330 cm, de max. 419 cm [1x hosszúság + (2x magasság + 2x szélesség)=330 vagy 419]
 • Maximum súly /csomag: 70 kg

Bővebben a UPS-ről a kezdetektől

A céget 1907-ben alapította James E. Casey, az akkori 19 éves fiatalember, aki először American Messenger Company-nak nevezte el kis vállalatát. Ekkortájt még az üzenetek kézbesítése állt a középpontban, ahogy az a névből is látszik. 6 évvel később 1913-ban jelentős változás következett be a cég életében, nevüket megváltoztaták Merchants Parcel Delivery-re és beszerezték első gépkocsijukat, egy Ford T modellt. A névből jól kivehető, hogy ekkoriban már a csomagküldésre (parcel delivery) összpontosítottak leginkább. 1919-ben tovább terjeszkedett a cég Seattle után Oakland (Kalifornia) felé nyitottak és felvették mai, jól ismert nevüket a United Parcel Service-t (UPS). Ezzel fejezték ki azt, hogy bárhol is legyenek jelen a világon, a cég, aki a csomagküldéseket végzi, egy és ugyanaz. Majd ezután folyamatosan bővítették szolgáltatásaik körét, az utánvét lehetőséggel, a kézbesíthetetlen áruk automatikus visszaküldésével, azonban ezek mellett a legfontosabb, hogy szolgáltatásait versenyképes áron nyújtotta. 1924-ben bevezették az első szállítószalag rendszert, amely nagyban hozzájárult a csomagkezelés sikerességéhez. A II. világháború alatt nehézségekbe ütköztek, hiszen az üzletek mindenkit arra sarkalltak, hogy személyesen vigyék haza csomagjaikat, ám a cég még ekkor is fejlődött és folyamatosan kereste az új lehetőségeket. Ebből adódott, hogy jogot szereztek egyetemes csomagszállításra és így kerültek közvetlen versenybe az amerikai postaszolgálattal. Chicago lett az első olyan város Kalifornián kívül, ahol a UPS megkezdte működését.

1953-ban a UPS újraindította légi tevékenységét így két napon belüli kézbesítést kínált az Államok keleti illetve nyugati partján is. 1975-re a UPS az első olyan csomagküldő vállalttá vált, amely a 48 állam mindegyikébe szállított. Szintén ebben az évben léptek ki a nemzetközi piacra és mára több mint 185 országban és területen működik. A UPS 1993-ra napi több mint 11,5 millió csomagot és dokumentumot kézbesített. 1994-ben a UPS megjelent az interneten is és bevezették a csomagok online nyomon követhetőségét, melyre igen nagy igény mutatkozott. 1999-ben a tőzsdén jegyzett vállalattá vált.  2000 és 2009 között a UPS számos kis vállalatot vásárolt fel, ezzel is bővítve szolgáltatásai palettáját. Napjainkra a UPS a világ egyik vezető, széles spektrumú logisztikai szolgáltatást nyújtó vállalatává nőtte ki magát amely számos remek megoldást nyújt ügyfeleinek a logisztika különböző területein.

Számold ki az árat, és küldd el csomagodat online most!

Csomagküldés