Ne keseregj a magas szállítási költségek miatt, válaszd a Fürgefutár.hu-t és dőlj hátra!

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni

Nem tudod hogyan juttasd el a csomagod külfödre vagy szállíttass külföldről a lehető legjobb áron ? Ne csüggedj, mert ezen az oldalon számodra is létezik megoldás! A Fürgefutár.hu összegyűjtötte Neked a Magyarországon elérhető futárszolgálatok legjobb ajánlatait. Mit kell tenned, hogy számodra is elérhető legyen?

Kalkulálj árat a bal odalon található online kalkulátorunkkal és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb opciót. Ezután menj végig a rendelés leadás lépésein és add át kiválasztott partnerünk futárainak a csomagot.

Ugye milyen egyszerűen hangzik? És tudod mi a legjobb? Hogy ez valóban ilyen egyszerű!

 

Nagyvilági csomagküldés kis költségekkel

Érzezted már úgy, mikor csomagot szerettél volna küldeni külföldre, hogy ki kell fizetned egy árat, de fogalmad sincs, hogy az miért annyi, amennyi? Mi hiszünk abban, hogy ennek nem kell így lennie. Itt a Fürgefutár.hu weboldalán biztos nem fogsz rejtett költségekkel találkozni.

Mindig látni fogod a jobb oldalon az összegzőben, hogy ár milyen költségekből áll össze. A Füregfutár.hu azért született meg, hogy egyszerűbbé és átláthatóbbá tegye a csomagküldést számodra is.

Hogyan tudod gyorsan és biztonságosan küldeni?

Ha gyorsan szeretnéd eljuttatni csomagod külföldre, mindenképpen az expressz szolgáltatásokat ajánljuk. Az ezen szolgáltatásokhoz tartozó szállítási idő 1-2 nap míg a közúti küldés ideje 3-5 nap. Mindig érdemes végignézned a nem szállítható tárgyakat a segítség részen belül tájékozódni, valamint ügyfélszolgálatunkon érdeklődni.

Mi a Fürgefutár.hu-nál garanciát vállalalunk a munkánkra. Ezekről a garanciákról bővebben garanciák oldalunkon értesülhetsz!

Számold ki az árat, és küldd el csomagodat online most!

Csomagküldés