Hírek

Fontos információk | Tippek a csomagküldéshez | Üzleti partnerek

Figyelmeztetés Kelet-Kínát érintő csomagküldés változásairól

Tisztelt Ügyfelünk!

A COVID-19 okozta lezárások miatt Kelet-Kínába tartó vagy onnan érkező csomagokat szállító partnereink szolgáltatásai megváltoztak. Amennyiben ebbe a régióba küldenél csomagot mindenképpen keresd meg Ügyfélszolgálatunkat a legfrissebb információkért:

  • ugyfelszolgalat@furgefutar.hu
  • +36 1 900 9669

A FedEx és a TNT európai légi hálózatában mozgó küldeményeket érintő információk:

Jelenleg csökkentett kapacitással üzemelő Shanghai repülőtéren korlátozásokat vezettek be. Április 5-től visszavonásig a FedEx International Economy Freight, FedEx International Express Freight, és a TNT Express Freight (68 kg-nál nehezebb) küldemények szállítása átmenetileg felfüggesztésre került Európából a Shanghai régióba.

Ügyfeleinknek az időérzékeny küldeményekhez a FedEx International Priority és a TNT Express szolgáltatásainkat ajánljuk.

Továbbra is dolgozunk a küldemények továbbításán, és az átmeneti késések megszüntetésén hálózatunkban, melyek több Európában bekövetkezett esemény következményei.  

TNT Európán belüli Express: a jelenleg hálózatban levő küldemények esetén késés várható a kiajánlott tranzitidőhöz képest.

Vészhelyzeti eljárásokat léptettünk életbe, melynek keretében a TNT Express küldemények nagy részét a közutas hálózatba injektáljuk a hét további részében.

Az Európát érintő FedEx Express küldemények várhatóan 24 órás késést szenvednek. A FedEx International Priority Freight küldemények esetében várhatóan minimum 24 órás késés várható a kiajánlott tranzitidőhöz képest.

Az Európát érintő nem automatikusan szortírozható küldemények nagyobb késést szenvedhetnek a dokumentumokhoz és automatikusan szortírozható küldeményekhez képest.

Megelőző intézkedések kerültek bevezetésre annak érdekében, hogy a hőmérsékletérzékeny küldemények megőrizzék minőségüket, illetve hasonló lépéseket teszünk a klinikai minták / orvosi eszközöket szállító ügyfelek szállítmányaival kapcsolatban.

A UPS ideiglenesen felfüggesztette a Kelet-Kínába (Shanghaj, Csiangszu, Csöcsiang) irányuló szolgáltatásait.

Köszönjük a megértést!

Vissza a hírekre »
blog-image-5

Kalkulálj árat most és küldd csomagod online!

Árajánlat és megrendelés