Hírek

Fontos információk | Tippek a csomagküldéshez | Üzleti partnerek

Hasznos tippek karácsonyi ajándékküldéshez

Az emberek rengeteg pénzt költenek a karácsonyi ajándékok vásárlására, így felsülni a szeretteinknek szánt csomagküldéssel a legutolsó dolog, amit az ünnepek előtt magunknak kívánhatunk.

A Fürgefutár.hu-nál napi szinten szembesülünk csomagküldési problémákkal. Ezek alapján állítottunk össze néhány tippet, amelyek segíthetnek abban, hogy az ajándékok időben és épségben megérkezzenek.

Ne hagyd az utolsó pillanatra!

Karácsonykor a futárok sokszor túlóráznak azért, hogy a csomagjaink időben a karácsonyfa alá kerüljenek világszerte. Ilyenkor a futárcégek már jó előre megpróbálják bebiztosítani magukat azáltal, hogy növelik kapacitásukat minél több járművezetővel. Ám ha biztosra akarunk menni, hogy csomagunk a sűrű karácsonyi időszakban is időben megérkezzen, jobb nem az utolsó pillanatra hagyni a csomagfeladást.

A csomagolás kulcsfontosságú!

Mindig tartsd szem előtt a csomagolási irányelveket, amelyek segítenek a csomagok tartalmának biztonságos és megbízható tárolásában. Ne feledd, hogy a „törékeny” címke nem helyettesíti a jó csomagolást! Mindig győződj meg a doboz hibátlan állapotáról és nem érdemes spórolni a töltőanyaggal sem (főleg akkor, ha törékeny csomagot adnál fel).

További hasznos információkat a legbiztonságosabb csomagolási technikákról egy korábbi blogbejegyzésünkben találhatsz:

https://websitecms.allpacka.com/blog/igy-lehet-a-legbiztonsagosabb-a-csomagolas/

Ellenőrizd többször az adatokat!

A legjobb, ha a cím adatait a kitöltés után többször is ellenőrizzük, hogy megbizonyosodjunk pontosságukról. A külföldre feladott csomagra megéri egy kicsit több időt rászánni, és ráírni a címzett helyi vezetékes, vagy mobil telefonszámát is. Ez segít futárpartnereinknek a nehezebb címek könnyebb megtalálásában.

Nézz utána mit szabad küldeni!

A különböző ételekre és italokra, valamint a külföldön dolgozó rokonoknak, barátoknak küldött „otthon ízei” csomagokra sokszor más szabályok vonatkoznak, mint az „általános” küldeményekre. Szerencsére a szabályozás feltételeinek egyáltalán nem nehéz megfelelni, ha időben utánajársz. Fontos szabály például, hogy semmi romlandót nem szabad zárt csomagolásban küldeni.

 

További hasznos információkat a nem szállítható csomagokról itt találhatsz: https://websitecms.allpacka.com/hasznos-tudnivalok/nem-szallithato-targyak/

 

 

Vissza a hírekre »

Our latest news

blog-image-5

Kalkulálj árat most és küldd csomagod online!

Árajánlat és megrendelés