UPS-t választottam csomagom hazahozatalára. Mik a lehetőségek?

UPS esetében két lehetőség van a csomagfelvételre import esetében:

RS szolgáltatás: a honlapunkon leadott megrendelést követő munkanapon, a futár magával viszi a fuvarleveleket a felvételi címre. Ennek előnye, hogy a felvételi címnek nem kell a fuvarokmányokat kinyomtatnia, s a helyi irodától futárt rendelnie. Ennek költsége fuvarlevelenként/csomagonként 1460 Ft, amelyet ajánlatkéréskor már beleszámítottunk a szolgáltatás díjába.*

Fontos: A külföldi futár mindössze 1x próbálja felvenni a csomagot. Ha elsőre nem sikerül a felvétel, jelezd felénk, hogy a megbízást ismét le tudjuk adni a partner felé. Sajnos itthonról, Magyarországról nem tudunk pontos felvételi időpontot megadni a külföldi futár várható érkezéséről. Aki mégis erre szeretne megoldást, annak a UPS másik opcióját ajánljuk.

A másik megoldás, hogy a Fürgefutár.hu elkészíti a honlapon vagy adatlapokon leadott fuvarlevelet, elküldi a felvételi cím email címére. Ő ezt otthon kinyomtatja, majd a UPS helyi irodájától egy futár rendelést kér. Mi Magyarországról sajnos nem tudjuk a futárt a pontos időpontra megrendelni. Ez a verzió költségmentes.  FONTOS!!!(Ez a szolgáltatás 2017/07/11 óta nem érvényes, így ezt levettük az oldalunkról. Amíg a UPS-el megoldást találunk, kizárólag a “futár viszi a fuvarlevelet a megrendelést követő napon” szolgáltatás él! Megértéseteket köszönjük!)

*Figyelem! Ez a lehetőség nem minden országban és irányítószámon elérhető! A lehetőségekről kérjük, tájékozódj kollégáinknál.