TNT csomagküldés az Európai Unión kívülre

Értéktől függetlenül a küldemények mellé kötelező csatolni ún. export vámkezelési megbízást – ezt a formanyomtatványt a Fürgefutár.hu munkatársai a fuvarlevéllel együtt küldik meg a megrendelő email címére a megrendelés rögzítését követően.

Nyomtatnod kell a fuvarlevelet, amit a megrendelést követően kapsz meg tőlünk. A futárt 2-3 órás időintervallumban tudjuk küldeni. Sajnos elérhetőségét nem tudjuk kiadni.

A TNT küldeményeket az Európai Unión kívülről és kívülre a Fedex futárcég szállítja. A TNT veszi fel a csomagot, de a Fedex futárszolgálat intézi a beléptetését a külföldi országba. Így a TNT fuvarlevélszám mellé egy Fedexes számot is ad partnerünk. Ezt a Fedex fuvarlevélszámot Ügyfélszolgálatunktól kell kérned az emailben kapott rendelési azonosítóra hivatkozva.

Az EU-n kívülre küldött csomagok esetében a TNT vámokmányokat kell használnod, melyet a megrendelést követően Ügyfélszolgálatunk küld ki részedre (pl.: export vámkezelési megbízás).

A Fedex szállítással a tranzit idők meghosszabbodhatnak. A tranzit időkről sürgős csomagok esetében kérlek érdeklődj Ügyfélszolgálatunkon.