Szállítotok kerékpárt?

Kerékpárt csakis szétszerelt állapotban és dobozolva tudnak a partnerek szállítani.Simán befóliázva még magyarországon belül sem tudják felvenni és kiszállítani.

A bicikliről le kell szerelned a kerekeket, a pedálokat, minden olyan alkatrészt, ami sérülhet és akadályozza a csomagolást. A kerekeket egy külön dobozba tedd, ha nincs akkor a dobozod, amibe a kerékpár vázat is beleteszed. A kormányt mindenképpen fordítsd el vagy szereld le a vázról.

A dobozon belül az alkatrészeket ne csak buborékos fóliával, de térkitöltő habbal is béleld ki. A küldeményeket gyűjtőszállításban viszik a partnerek, így Te teheted a legtöbbet csomagod épségéért.

A dobozt kívülről ragaszd körbe, szentelj kiemelt figyelmet a doboz éleire. Ahol szakadhat a doboz, ott extra erősen ragaszd le.

A dobozra ne felejtsd el feltüntetni a pontos felvételi és kézbesítési címet. Ne feledd! Az oldalunk a méretet is figyelembe veszi, így ne lepődj meg, ha a 10 kg súlyú csomagodra a szokásosnál jóval magasabb árat kapsz. TNT és UPS partnerünk figyelembe veszi a térfogatsúlyt is. A mért és a térfogatsúly közül, mindig a magasabbat fogják számlázni.