Mikor rendelhetem meg a szolgáltatást?

Internetes rendelésedet, amennyiben este vagy hétvégén adod le, kollégáink a következő munkanap reggelén erősítik meg. A csomagot belföldön a felvételt követő munkanapon (szolgáltatótól és irányítószámtól függően) kézbesíti partnerünk.

Munkatársaink minden munkanapon reggel 8:00 és délután 17:00 óra között, az e-mailben és a furgefutar.hu honlapon leadott megrendeléseket még aznap fel tudják dolgozni, ahhoz fuvarokmányokat készíteni.

Aznapi csomagfelvételhez a megrendeléseket 16:00 óráig kell megkapnunk, hogy még futárt kérhessünk hozzájuk. Az aznapi felvételek lehetősége irányítószám függvénye. (pl.: Futárt aznapi felvételre, délután 15 órakor küldött megbízáshoz Sopronba vagy Nyíregyházára már nem tudunk rendelni, mivel a futárok eljöttek már arról a területről.)

Figyelem! Nemcsak a megrendelésnek, de a fizetésnek be kell érkeznie 16 óráig, hogy a csomagcímkét és a futárt le tudjuk rendelni a feladóhoz.

A 16:00 után beérkezett rendeléseket és befizetéseket kollégáink, már csak másnap reggel tudják feldolgozni és értük futárt küldeni.