Futárszolgálat: a legjobb szolgáltatók egy helyen

Partner futárszolgálatok

5 futárszolgálat! Olyan nemzetközileg elismert futárszolgálatokkal állunk kapcsolatban, mint a GLS, UPS, TNT, DPD és Csomagküldő.hu. A Fürgefutár.hu-n keresztül feladott csomagokat ezek a futárszolgálatok szállítják ki, mind belföldi, mind nemzetközi viszonylatban.

A rendelési folyamat során lehetőség nyílik egy megadott partner ajánlatának a kiválasztására és az ő általuk kínált szolgáltatások igénybevételére. A csomagot az általad kiválasztott partner futára szállítja a címzetthez.

Csomag nyomonkövetése partnereinknél

Egyes partnereinknél lehetőséged nyílik a feladott csomag nyomonkövetésére is, amit ITT érhetsz el . Nincs más teendőd, mint kiválasztani annak a futárszolgálatnak a linkjét, akivel a csomagodat küldöd. A linkre kattintva partnerünk oldalára érkezel, ahol fuvarlevélszám megadásával azonnali információt kaphatsz csomagod hollétéről. A kapott információ segítségünkre lehet, ha esetleg bármilyen probléma merül fel. Természetesen azt is láthatod majd, hogy körülbelül mikor ér célba!

Csomagfeladás külföldre futárszolgálattal

A csomagok szállítása partnereinknél természetesen nemzetközi viszonylatban is megoldható. Profi csapataik gyorsan, néhány napon belül eljutattják a csomagokat bármely országba. Nincs szükség bonyolult papírok, megrendelők kitöltésére, néhány kattintás és a csomagod már úton is lehet az ország határain kívülre.

Belföldi futárszolgálat

Te is szeretnéd kihagyni a postán való hosszú sorban állást? Akkor válogass partnereink közül, akik az online megrendelés után néhány munkanapon belül házhoz viszik csomagodat az ország határain belül. Partnereink kivétel nélkül a legjobb futárokkal dolgoznak együtt, akik minden csomagot úgy kezelnek, mintha csak a sajátjuk lenne. Óvatos, precíz csomagszállítás, gyors megoldások és barátságos futárok és ügyfélszolgálat: ezek a mi partnereink.

Utánvét lehetőség

A legtöbb esetben partnereinknél van lehetőség utánvételes lehetőségre is. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárnia, hogy a pénz beérkezzen a számlájára, a csomag feladható és csak akkor kerül átadásra a címzettnek, ha kifizeti a szállítás időpontjában. Kényelmes és megbízható opció!