Fuvarlevél egy kattintással, közvetlenül a webáruházadból

Integrált platformok

Hamarosan

A Fürgefutár.hu egy több partneres szállítási platform, mely a nagy csomagküldő cégek szolgáltatásait kedvezményes díjon teszi számodra elérhetővé. Különböző pluginjaink és moduljaink révén könnyen integrálhatóak vagynk online webshopodba (pl. Shoprenter vagy WooCommerce). Miután feltelepítetted plugin-ünket, másodpercek alatt elkészítheted a címkéiet. Nem kell mást tenned, csak telepíteni a plugint, engedélyezni a modult, és a megrendelések feldolgozása már csak néhány kattintás.

Csomagszállítás a szomszédos országokba belföldi árakon, akár utánvéttel is!

Kifejezetten e-commerce vállalkozások számára elindítottunk egy alacsony költségű, határokon átnyúló szolgáltatást. Konszolidált utolsó mérföld szolgátatásunk lehetővé teszi, hogy termékeidet a környező országokban megbízható helyi szolgáltatókkal juttasd célba, a szokásos nemzetközi díjakhoz képest jelentősen alacsonyabb költséggel.

Egyetlen velünk kötött szerződéssel 6 új piachoz és jóval több potenciális ügyfélhez férhetsz hozzá. A megoldás használatával felveheted a versenyt nemzetközi versenytársaiddal szállítási díjak és tranzit idő tekintetében is. Még utánvét szolgáltatást is tudunk nyújtani, és a visszeküldött csomagjaidat is kezeljük.

Utolsó mérföld partnereink

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel