Csomagküldés USA-ba

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 8 392 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Csomagot küldenél Amerikába? Netán vásároltál a neten és szeretnéd hazahozatni? Jó helyen jársz! Nálunk mindkettő lehetséges. Árkalkulátorunk segítségével, gyorsan tájékozódhatsz a költségekről, majd továbbkattintva oldalunkon megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat. Hasonlítsd össze a nagy futárcégek szolgáltatásait, s válaszd ki a Neked legmegfelelőbbet.

Pár tipp, hogy miért minket válassz:

  • Áraink kímélik pénztárcádat
  • A hét minden napján küldünk csomagokat
  • Küldeményedet nyomon követheted
  • Felhasználóbarát felület
  • Expressz küldés
  • Átlátható szállítási árak
  • Aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)

 

Csak pár klikk Amerika

Amerika nincs a közelben. Ezért talán ijesztő, hogy oda csomagot küldjünk. De ez nem így van! Noha Amerika nem is Európa, mi naponta indítunk csomagokat az Államokba.  Partnereink az USA szinte minden államába szállítottak már csomagot, a legegyszerűbb könyvtől, a legbonyolultabb raklapig. Oldalunk segítségével a megrendelés akár 10 perc alatt elvégezhető. Az árajánlat kalkulátorban összehasonlíthatod a nagy futárpartnereink árait, s eldöntheted, ki vigye a csomagot a tengeren túlra.

Spórolj pénzt és időt!

Belefáradtál a csomagküldés szervezésébe? Már nem emlékszel melyik oldalon mely futárcég adott árat neked? Teljes a káosz a fejedben, és a csomag még el se indult? Ne barangolj tovább! Mi kulcsot adunk Neked a logisztika világába! Nálunk nagynevű futárcégek árait hasonlíthatod össze, árkalkulátorunk segítségével. Kiegészítő információkat kaphatsz a segítség menüpont alatt a vámdokumentumokról, s magáról a szállítás menetéről. Kattints bátran, add meg csomagod méretét, súlyát, s a felvétel napját. Pár kattintással már el is indult a csomagod, úgy, hogy Te is tisztában vagy a teendőkkel.

USA tudnivalók

Amerika nem az Európai Unió része. Ezért a fuvarlevél mellé, csatolnod kell egy számlát. Ez lehet pro-forma vagy kereskedelmi számla. Amerika szigorúan veszi a vámszabályokat egyes termékekre. A legfontosabb tudnivaló, hogy élelmiszer és gyógyszer (gyógyszer ipari termékek) küldés FDA (Food and Drug Administration) regisztrációhoz kötött. Az FDA-ról bővebb információt kaphatsz oldalunk segítség szekciójában. Hogy mi az, amit lehet és mi az, amit nem lehet küldeni Amerikába, érdemes előzetesen egyeztetni Ügyfélszolgálatunkkal. Munkatársaink segítségedre lesznek a vámdokumentumokkal kapcsolatban, a szállítási idő egyeztetésben és akár a rendelés leadásában is.