Csomagküldés az USA-ba
már 9 909 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod az USA-ba

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink az USA-ba

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Csomagot küldenél Amerikába? Netán vásároltál a neten és szeretnéd hazahozatni? Jó helyen jársz! Nálunk mindkettő lehetséges. Árkalkulátorunk segítségével, gyorsan tájékozódhatsz a költségekről, majd továbbkattintva oldalunkon megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat. Hasonlítsd össze a nagy futárcégek szolgáltatásait, s válaszd ki a Neked legmegfelelőbbet.

Pár tipp, hogy miért minket válassz:

 • Áraink kímélik pénztárcádat
 • A hét minden napján küldünk csomagokat
 • Küldeményedet nyomon követheted
 • Felhasználóbarát felület
 • Expressz küldés
 • Átlátható szállítási árak
 • Aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)

Csak pár klikk Amerika

Amerika nincs a közelben. Ezért talán ijesztő, hogy oda csomagot küldjünk. De ez nem így van! Noha Amerika nem is Európa, mi naponta indítunk csomagokat az Államokba.  Partnereink az USA szinte minden államába szállítottak már csomagot, a legegyszerűbb könyvtől, a legbonyolultabb raklapig. Oldalunk segítségével a megrendelés akár 10 perc alatt elvégezhető. Az árajánlat kalkulátorban összehasonlíthatod a nagy futárpartnereink árait, s eldöntheted, ki vigye a csomagot a tengeren túlra.

Spórolj pénzt és időt!

Belefáradtál a csomagküldés szervezésébe? Már nem emlékszel melyik oldalon mely futárcég adott árat neked? Teljes a káosz a fejedben, és a csomag még el se indult? Ne barangolj tovább! Mi kulcsot adunk Neked a logisztika világába! Nálunk nagynevű futárcégek árait hasonlíthatod össze, árkalkulátorunk segítségével. Kiegészítő információkat kaphatsz a segítség menüpont alatt a vámdokumentumokról, s magáról a szállítás menetéről. Kattints bátran, add meg csomagod méretét, súlyát, s a felvétel napját. Pár kattintással már el is indult a csomagod, úgy, hogy Te is tisztában vagy a teendőkkel.

USA tudnivalók

Amerika nem az Európai Unió része. Ezért a fuvarlevél mellé, csatolnod kell egy számlát. Ez lehet pro-forma vagy kereskedelmi számla. Amerika szigorúan veszi a vámszabályokat egyes termékekre. A legfontosabb tudnivaló, hogy élelmiszer és gyógyszer (gyógyszer ipari termékek) küldés FDA (Food and Drug Administration) regisztrációhoz kötött. Az FDA-ról bővebb információt kaphatsz oldalunk segítség szekciójában. Hogy mi az, amit lehet és mi az, amit nem lehet küldeni Amerikába, érdemes előzetesen egyeztetni Ügyfélszolgálatunkkal. Munkatársaink segítségedre lesznek a vámdokumentumokkal kapcsolatban, a szállítási idő egyeztetésben és akár a rendelés leadásában is.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - USA

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A