Csomagküldés Szlovákiába

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 2 903 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Kedvező árú csomagküldés! A Fürgefutár.hu egy árösszehasonlító weboldal, melyen keresztül a legnagyobb futárszolgálatok ajánlatait érheted el és adhatod fel csomagodat. Válogass széleskörű csomagküldési lehetőségeink közül, melyet árösszehasonlító oldalunk kínál. Itt mindenki megoldást lel szállítására. Legyen céges ügyfél, magánszemély vagy vállalkozó.

Néhány ok, hogy miért mi:

  • Online foglalás, nincs sorban állás
  • Felhasználóbarát felület
  • Mai rendelés, mai csomagfelvétel (irányítószám függő)
  • Kevdező árak, melyek óvják pénztárcádat
  • Expressz küldés a sürgős csomagokhoz
  • Széles választék a futárcégek közül

Tiéd a választás!

Ha nálunk rendelsz, a választás joga teljes mértékben a tiéd. A gyors rendelést egy még gyorsabb árkalkuláció előzi meg. Ehhez mindössze a csomagod súlyára és a kézbesítési országra van szükségünk. Válogass az expressz és a lassabb közutas szolgáltatások közül. Biztosítani szeretnéd a csomagodat? Megteheted! Mindössze a csomagban rejlő áru értékét kell megadnod, s oldalunk rögzíti kívánságod. Az oldal nemcsak rögzíti a választásod, de javaslatot is tesz, ha kedvezőbb árat talál a megadott adatokra. A jobb oldalon, az összegzés alatt fogod látni a kedvezőbb árajánlatokat.

A minőség mindenekelőtt!

Sürgős a csomagküldésed? Fontos dokumentumot szeretnél küldeni vagy éppen hozatni Szlovákiából? Az expressz a legmegfelelőbb választás, hogy nyugodtan intézhesd dolgaid. Még akár aznap – irányítószámtól függően – felveszik partnereink a fontos csomagod, s hozzák haza, egészen az ajtódig. A háztól-házig szolgáltatás garantált partnereinkkel Szlovákiából és Szlovákiába. Szlovák partnerednek nem kell intéznie semmit, mert Magyarországról Te  magad is elintézheted a teljes csomagküldést. Add meg a pontos címeket, elérhetőségeket és a partnerünk szlovák munkatársa érkezik is csomagodért.

Hasznos tippek…

Északi szomszédunk szintén az EU tagja, így vámkezeléssel nem fog késlekedni csomagod. Habár vannak távol eső területek, ezeknél érdemes plusz egy napos szállítási idővel kalkulálnod. A küldeményed depóról depóra fog vándorolni, vagyis nem egy futár viszi ki a külföldi címzettedhez. Ne felejts el időt szánni a gyűjtőszállításnak megfelelő csomagolásra. A biztonságos csomagolással elkerülheted a tartalom sérülését. A pontos irányítószám segítségével érdeklődhetsz munkatársainktól a szállítási időről. Ha szlovák partnerednek küldöd a csomagot, jelezd neki, hogy pontos címet adjon meg, s neve (cégnév is) szerepeljen a címen található kapucsengőn és/vagy postaládán.