Csomagküldés Szlovákiába
már 2 619 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Szlovákiába

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink Szlovákiába

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Kedvező árú csomagküldés! A Fürgefutár.hu egy árösszehasonlító weboldal, melyen keresztül a legnagyobb futárszolgálatok ajánlatait érheted el és adhatod fel csomagodat. Válogass széleskörű csomagküldési lehetőségeink közül, melyet árösszehasonlító oldalunk kínál. Itt mindenki megoldást lel szállítására. Legyen céges ügyfél, magánszemély vagy vállalkozó.

Néhány ok, hogy miért mi:

 • Online foglalás, nincs sorban állás
 • Felhasználóbarát felület
 • Mai rendelés, mai csomagfelvétel (irányítószám függő)
 • Kedvező árak, melyek óvják pénztárcádat
 • Expressz küldés a sürgős csomagokhoz
 • Széles választék a futárcégek közül

Tiéd a választás!

Ha nálunk rendelsz, a választás joga teljes mértékben a tiéd. A gyors rendelést egy még gyorsabb árkalkuláció előzi meg. Ehhez mindössze a csomagod súlyára és a kézbesítési országra van szükségünk. Válogass az expressz és a lassabb közutas szolgáltatások közül. Biztosítani szeretnéd a csomagodat? Megteheted! Mindössze a csomagban rejlő áru értékét kell megadnod, s oldalunk rögzíti kívánságod. Az oldal nemcsak rögzíti a választásod, de javaslatot is tesz, ha kedvezőbb árat talál a megadott adatokra. A jobb oldalon, az összegzés alatt fogod látni a kedvezőbb árajánlatokat.

A minőség mindenekelőtt!

Sürgős a csomagküldésed? Fontos dokumentumot szeretnél küldeni vagy éppen hozatni Szlovákiából? Az expressz a legmegfelelőbb választás, hogy nyugodtan intézhesd dolgaid. Még akár aznap – irányítószámtól függően – felveszik partnereink a fontos csomagod, s hozzák haza, egészen az ajtódig. A háztól-házig szolgáltatás garantált partnereinkkel Szlovákiából és Szlovákiába. Szlovák partnerednek nem kell intéznie semmit, mert Magyarországról Te  magad is elintézheted a teljes csomagküldést. Add meg a pontos címeket, elérhetőségeket és a partnerünk szlovák munkatársa érkezik is csomagodért.

Hasznos tippek…

Északi szomszédunk szintén az EU tagja, így vámkezeléssel nem fog késlekedni csomagod. Habár vannak távol eső területek, ezeknél érdemes plusz egy napos szállítási idővel kalkulálnod. A küldeményed depóról depóra fog vándorolni, vagyis nem egy futár viszi ki a külföldi címzettedhez. Ne felejts el időt szánni a gyűjtőszállításnak megfelelő csomagolásra. A biztonságos csomagolással elkerülheted a tartalom sérülését. A pontos irányítószám segítségével érdeklődhetsz munkatársainktól a szállítási időről. Ha szlovák partnerednek küldöd a csomagot, jelezd neki, hogy pontos címet adjon meg, s neve (cégnév is) szerepeljen a címen található kapucsengőn és/vagy postaládán.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Szlovákia

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A