Csomagküldés Svájcba
már 8 450 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Svájcba

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink Svájcba

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Rendeld meg a csomagküldést Svájcba oldalunkon rövid idő alatt. Nemcsak időt spórolsz, de költségeket is. Az árkalkuláció és adatok kitöltése most még egyszerűbb, még gyorsabb és még kedvezőbb. Válaszd ki a legszimpatikusabb futárpartnert és várd a futárt csomagodért.

Online rendelés előnye:

 • Nincs sorban állás
 • Azonnali árajánlat a megadott csomagadatok alapján
 • Online nyomon követés
 • Nincs papírtöltögetés
 • Szállítási információk egy helyen

Versenyképes árak, gyors tranzit idő!

Hogy ne kelljen bóklásznod az interneten, összegyűjtöttük a nagy futárcégeket egy helyre. Légy akár cég, vállalkozó vagy magánszemély, a csomagküldés Svájcba nem akadály. Partnereink légi és közutas szállításra is biztosítanak lehetőséget. Épp, amelyikre neked szükséged van. Kattints főoldalunkra, s máris tiéd a pálya az árkalkulációhoz.

Nagyszerű árak, és a minőség?

Az árak mellett a minőség is számít. A velünk szerződésben álló partnerek mind tapasztalattal a hátuk mögött várják a lehetőséget, hogy csomagodat felvehessék. Ők évtizedeket töltöttek azzal, hogy szolgáltatásukat tökéletesítsék. Rendszereik behálózzák a földet, így nagyon eldugott helyet kell megadnod, ahova nem tudnak kézbesíteni csomagot. Svájc bármely kantonjába küldött csomagod időben megérkezik, a kalkulált áron. Neked csak döntened kell, hogy kit válassz!

Különleges információk

Svájc Európa szívében van, de nem tagja az Uniónak. A kis ország szigorú szabályokat fektetett le, így a vámszabályokra külön oda kell figyelni. Csomagodhoz nem elég a fuvarlevél, egy pro-forma vagy kereskedelmi számlát is mellékelned kell. Ha magánszemélyként küldöd a csomagod, az sem jelent gondot. A szükséges dokumentumokat e-mailben küldjük majd el neked. Érdemes egyeztetni a rendelés előtt a vámszabályokról: mi szállítható, hogyan, milyen értékben, stb. Nem elhanyagolható információ, hogy a csomagolásra oda kell figyelni. Csomagolási tanácsokat honlapunkon is találsz, de ha a telefonos egyeztetést szereted inkább, keresd munkatársainkat bizalommal.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Svájc

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A