Csomagküldés Svájcba

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 8 880 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Rendeld meg a csomagküldést Svájcba oldalunkon rövid idő alatt. Nemcsak időt spórolsz, de költségeket is. Az árkalkuláció és adatok kitöltése most még egyszerűbb, még gyorsabb és még kedvezőbb. Válaszd ki a legszimpatikusabb futárpartnert és várd a futárt csomagodért.

Online rendelés előnye:

  • Nincs sorban állás
  • Azonnali árajánlat a megadott csomagadatok alapján
  • Online nyomon követés
  • Nincs papírtöltögetés
  • Szállítási információk egy helyen

Versenyképes árak, gyors tranzit idő!

Hogy ne kelljen bóklásznod az interneten, összegyűjtöttük a nagy futárcégeket egy helyre. Légy akár cég, vállalkozó vagy magánszemély, a csomagküldés Svájcba nem akadály. Partnereink légi és közutas szállításra is biztosítanak lehetőséget. Épp, amelyikre neked szükséged van. Kattints főoldalunkra, s máris tiéd a pálya az árkalkulációhoz.

Nagyszerű árak, és a minőség?

Az árak mellett a minőség is számít. A velünk szerződésben álló partnerek mind tapasztalattal a hátuk mögött várják a lehetőséget, hogy csomagodat felvehessék. Ők évtizedeket töltöttek azzal, hogy szolgáltatásukat tökéletesítsék. Rendszereik behálózzák a földet, így nagyon eldugott helyet kell megadnod, ahova nem tudnak kézbesíteni csomagot. Svájc bármely kantonjába küldött csomagod időben megérkezik, a kalkulált áron. Neked csak döntened kell, hogy kit válassz!

Különleges információk

Svájc Európa szívében van, de nem tagja az Uniónak. A kis ország szigorú szabályokat fektetett le, így a vámszabályokra külön oda kell figyelni. Csomagodhoz nem elég a fuvarlevél, egy pro-forma vagy kereskedelmi számlát is mellékelned kell. Ha magánszemélyként küldöd a csomagod, az sem jelent gondot. A szükséges dokumentumokat e-mailben küldjük majd el neked. Érdemes egyeztetni a rendelés előtt a vámszabályokról: mi szállítható, hogyan, milyen értékben, stb. Nem elhanyagolható információ, hogy a csomagolásra oda kell figyelni. Csomagolási tanácsokat honlapunkon is találsz, de ha a telefonos egyeztetést szereted inkább, keresd munkatársainkat bizalommal.