Csomagküldés Spanyolországba

már 6525 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Spanyolországba

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni
4.5

Teljesen megbízható!

Igen hasznos és könnyedén használható szolgáltatás! Amúgy elég nehéz eligazodni az egyes cégek árazásában - itt pár kattintással kiválaszható az adott konkrét csomaghoz a legköltséghatékonyabb szolgáltató. Lényegében a csomagküldés skyscanner-e - csak ajánlani tudom!

- M. Péter

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

hu

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta1 790 Ft
Fürgefutár.hu1 257 Ft

30% -kal olcsóbb, mint a posta*

*garantált következő munkanapon történő szállításkor

gb

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta17 500 Ft
Fürgefutár.hu9 195 Ft

47% -kal olcsóbb, mint a posta*

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

de

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta8 900 Ft
Fürgefutár.hu7 450 Ft

19% -kal olcsóbb, mint a posta *

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Partnereink bizonyos csomagtartalmak szállítását nem vállalják. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Gyors és egyszerű csomagküldést keresel? Sietős csomagod lenne Madridba vagy Barcelonába? Esetleg Malagáról küldenének csomagot neked, de a feladó nem szeretne vesződni a csomagküldés szervezésével? A legjobb helyen jársz! Nálunk mindkét kihívás orvosolható. Könnyedén megrendelheted Magyarországról a csomag hazahozatalát Spanyolországból. Csak pár kattintás az egész!

Ezért is küldd velünk:

 • Azonnali szállítási árajánlat
 • Megrendelés akár 5 perc alatt
 • 3-5 munkanapos tranzit idő (irányítószám függő)
 • Online nyomon követés
 • Már aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)
 • Pénztárcabarát árak

Baráti árak, gyors kiszolgálás

Használd oldalunkat, hogy mielőbb megrendelhesd és feladhasd csomagod. A küldeményeket a világ nagy futárszolgálatai fogják szállítani, akik háztól-házig viszik a csomagod. Az évtizedeken át fejlesztett logisztikai bázisuk könnyedén fogadja és szállítja csomagodat Spanyolország bármely vidékére. Oldalunkon egy gyors csomagsúly megadással azonnali árajánlatot kapsz. A csomag méreteinek rögzítésével költségeid pontosabbak lesznek. Kevesebb mint 10 perc alatt, csomagod bekerülhet a logisztika világába.

Cél: Spanyolország!

Spanyolország nemcsak a családok kedvenc nyaralóhelye, de cégek, vállalkozók küldenek oda csomagokat. Nemcsak dobozokat szállítunk, de dokumentumot és raklapot is. Mindegyik csomagtípusra kalkulálhatsz árat oldalunkon. A legkisebb súlyú csomagtól, az akár 2000 kg-s raklapig is tudunk árat adni Neked. Családtagod lakik Barcelonában? Netán gyermeked nyert ösztöndíjat Madridba? Vagy külföldi barátod rendelt csomagot és szeretnéd neki kiküldeni Granadába? A legjobb helyre jöttél! Nálunk ez lehetséges!

Mit érdemes még tudni?

Az Ibériai-félsziget hatalmas terület, melyet azonban partnereink le tudnak fedni. Fontos tudnod, hogy egyes tájakat ún. távol eső területek közé soroltak a partnerek. Így itt plusz szállítási időkre kell számítani. A pontos tranzit időt megtudhatod, ha megadod a címzett irányítószámát munkatársainknak, amit ők gyorsan ellenőrizni tudnak. Spanyolország az EU tagja, azonban a Kanári szigetek vámköteles területbe esik. Ilyenkor feltétlenül szükséges lesz számlát csatolni a csomaghoz, illetve elkérni a címzett adószámát és személyi igazolvány számát. A spanyol vámhivatal ezen információkról ki fogja értesíteni a címzettet, amikor a csomag közelít a depóhoz. Ha további kérdéseid lennének a csomagküldéssel Spanyolországba, kattints a segítség menüpontra vagy hívd Ügyfélszolgálatunkat.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Spanyolország

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket.

N/A

Számold ki az árat, és küldd el csomagodat online most!

Csomagküldés