Csomagküldés Spanyolországba

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 5 897 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Gyors és egyszerű csomagküldést keresel? Sietős csomagod lenne Madridba vagy Barcelonába? Esetleg Malagáról küldenének csomagot neked, de a feladó nem szeretne vesződni a csomagküldés szervezésével? A legjobb helyen jársz! Nálunk mindkét kihívás orvosolható. Könnyedén megrendelheted Magyarországról a csomag hazahozatalát Spanyolországból. Csak pár kattintás az egész!

Ezért is küldd velünk:

  • Azonnali szállítási árajánlat
  • Megrendelés akár 5 perc alatt
  • 3-5 munkanapos tranzit idő (irányítószám függő)
  • Online nyomon követés
  • Már aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)
  • Pénztárcabarát árak

Baráti árak, gyors kiszolgálás

Használd oldalunkat, hogy mielőbb megrendelhesd és feladhasd csomagod. A küldeményeket a világ nagy futárszolgálatai fogják szállítani, akik háztól-házig viszik a csomagod. Az évtizedeken át fejlesztett logisztikai bázisuk könnyedén fogadja és szállítja csomagodat Spanyolország bármely vidékére. Oldalunkon egy gyors csomagsúly megadással azonnali árajánlatot kapsz. A csomag méreteinek rögzítésével költségeid pontosabbak lesznek. Kevesebb mint 10 perc alatt, csomagod bekerülhet a logisztika világába.

Cél: Spanyolország!

Spanyolország nemcsak a családok kedvenc nyaralóhelye, de cégek, vállalkozók küldenek oda csomagokat. Nemcsak dobozokat szállítunk, de dokumentumot és raklapot is. Mindegyik csomagtípusra kalkulálhatsz árat oldalunkon. A legkisebb súlyú csomagtól, az akár 2000 kg-s raklapig is tudunk árat adni Neked. Családtagod lakik Barcelonában? Netán gyermeked nyert ösztöndíjat Madridba? Vagy külföldi barátod rendelt csomagot és szeretnéd neki kiküldeni Granadába? A legjobb helyre jöttél! Nálunk ez lehetséges!

Mit érdemes még tudni?

A hispán félsziget hatalmas terület, melyet azonban partnereink le tudnak fedni. Fontos tudnod, hogy egyes tájakat ún. távol eső területek közé soroltak a partnerek. Így itt plusz szállítási időkre kell számítani. A pontos tranzit időt megtudhatod, ha megadod a címzett irányítószámát munkatársainknak, amit ők gyorsan ellenőrizni tudnak. Spanyolország az EU tagja, azonban a Kanári szigetek vámköteles területbe esik. Ilyenkor feltétlenül szükséges lesz számlát csatolni a csomaghoz, illetve elkérni a címzett adószámát és személyi igazolvány számát. A spanyol vámhivatal ezen információkról ki fogja értesíteni a címzettet, amikor a csomag közelít a depóhoz. Ha további kérdéseid lennének a csomagküldéssel Spanyolországba, kattints a segítség menüpontra vagy hívd Ügyfélszolgálatunkat.