Csomagküldés Skóciába

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 5 665 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Skócia az egyik legnépszerűbb kézbesítési ország. Ha szeretnéd meglepni szerettedet vagy fontos üzleti csomagod lenne, a legjobb helyen jársz. Nálunk mindkettőt el tudod küldeni. Rendeld meg most csomagküldésedet weboldalunkon, kedvező áron.

Miért itt? Miért velünk?

  • Több futárszolgálat ajánlata egy helyen
  • A piac legjobb árait nálunk találod
  • Felvételi címedtől függően, akár még aznapi csomagfelvételt biztosítunk
  • 3-5 munkanapos tranzit idő
  • Másnapi kiszállítás (irányítószám függő)
  • Online nyomon követés

Kalkulálj, rendeld meg, spórolj velünk!

Használd ki a weboldalunk adta lehetőséget, hogy küldeményedet a legkedvezőbb áron indítsd útjára. Az oldalon látható futárszolgálatok közül kiválaszthatod a legszimpatikusabbat. Legyen lassú, de kedvező árú? Legyen gyors, ám drágább? Az oldalon pár kattintást követően mindkét opció lehetséges. Nálunk mindkét lehetőségre megoldást találsz.

Bárhová Skóciában!

Így van! Az angol-skót határtól a Hegylakók vidékére vagy a Hebridákra is el tudják juttatni csomagodat partnereink. Skócia az Európai Unió tagja, így vámokmányokat nem kell csatolni. Ugyanakkor a szállítási idő elhúzódhat, mivel a távoli vidékekre pár nap csúszással érkezhetnek meg csomagjaid. De ne feledd: csomagodat nyomon követheted, s naprakész információkat kaphatsz a csomag helyzetéről.

Mire figyelj?

Skócia az Egyesült Királyság része. Figyelj, hogy ne keresd Skóciát az országok között. Egyesült Királyság lesz a helyes választás. Az irányítószámok hasonlítanak az angliaihoz. Minden irányítószám tartalmaz betűt és számot. Többnyire 6 karakterből állnak, így légy körültekintő, hogy a hosszú címből a megfelelő karaktereket írd be a jó helyre. Ilyen hosszú útra Te magad is felkészülnél. Ne feledkezz el, hogy csomagod is hosszú napokat fog utazni, mire megérkezik a címzetthez. Nagyon lényeges a megfelelő csomagolás, a körültekintő címzés és elérhetőségek feltüntetése. Az általunk biztosított fuvarlevél mellett, érdemes a címeket ráírni a dobozra, s kiemelni a telefonos elérhetőséget.