Csomagküldés Romániába

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 3 161 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Sürgős csomagod lenne Romániába? Nincs időd a postára menni és sorbanállni, míg feladod? Honlapunkkal időt és pénzt spórolhatsz! Nincs más dolgod, mint megadni csomagod paramétereit, kiválasztani a legszimpatikusabb futárpartnerünket, rögzíteni a címeket, elutalni a szállítás díját, s várni a futárt! Ennyire egyszerű és gyors még nem volt a csomagfeladás!

Miért velünk küldd a csomagot?

  • Futárszolgálatok színes választéka
  • 2-4 munkanapos kiszállítás
  • Aznapi felvétel (irányítószám függő)
  • Biztosítási lehetőség

Csak pár kattintás…

Így van! Nem kell besétálnod a postára, hogy hosszas sorbanállás után leadd csomagod. Egy gyors árkalkuláció után, honlapunk rögzíti megrendelésed, melyet kollégáink gyorsan elkészítenek, s érte futárt küldenek. Az oldalon különböző kombinációk közül választhatsz: lassabb, de kedvezőbb ár; magasabb költség, de rövidebb tranzit idő.

Kikkel?

Nemcsak a csomagfeladással nyersz időt. Árkalkulátorunk lehetőséget ad, hogy számtalan futárszolgálat kiváló árait egy helyen megtaláld.  Partnereink, mint például UPS, TNT, GLS, DPD, TCE stb, segítségedre lesznek doboz, boríték vagy akár raklap szállításában is.

 

Kézbesítési cím: Románia

Keleti szomszédunk szintén az Európai Unió tagja. Vámkezelésre, vámdokumentumokra nem lesz szükséged. Mindössze a csomagot és a hozzá tartozó fuvarlevelet kell átadnod a futárnak. Romániában fontos tudnunk a megyék nevét is, így azt ne felejtsd el megadni a megrendeléskor. A csomagolásra itt is oda kell figyelned. A gyűjtőszállításban szállított csomagok több depót is érinthetnek, mielőtt a kézbesítési címre érkeznek. A címzettednek nagy örömöt okozol, ha megfelelő időt szánsz a csomagolásra. Hasznos információt találsz a segítség menüpontban a csomagolást illetően. De ne feledd: ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-18 óra között várja hívásod, s készséggel segítenek kérdéseid megválaszolásában.