Csomagküldés Romániába
már 3 002 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Romániába

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink Romániába

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Sürgős csomagod lenne Romániába? Nincs időd a postára menni és sorbanállni, míg feladod? Honlapunkkal időt és pénzt spórolhatsz! Nincs más dolgod, mint megadni csomagod paramétereit, kiválasztani a legszimpatikusabb futárpartnerünket, rögzíteni a címeket, elutalni a szállítás díját, s várni a futárt! Ennyire egyszerű és gyors még nem volt a csomagfeladás!

Miért velünk küldd a csomagot?

  • Futárszolgálatok színes választéka
  • 2-4 munkanapos kiszállítás
  • Aznapi felvétel (irányítószám függő)
  • Biztosítási lehetőség

Csak pár kattintás…

Így van! Nem kell besétálnod a postára, hogy hosszas sorbanállás után leadd csomagod. Egy gyors árkalkuláció után, honlapunk rögzíti megrendelésed, melyet kollégáink gyorsan elkészítenek, s érte futárt küldenek. Az oldalon különböző kombinációk közül választhatsz: lassabb, de kedvezőbb ár; magasabb költség, de rövidebb tranzit idő.

Kikkel?

Nemcsak a csomagfeladással nyersz időt. Árkalkulátorunk lehetőséget ad, hogy számtalan futárszolgálat kiváló árait egy helyen megtaláld.  Partnereink, mint például UPS, TNT, GLS, DPD stb, segítségedre lesznek doboz, boríték vagy akár raklap szállításában is.

Kézbesítési cím: Románia

Keleti szomszédunk szintén az Európai Unió tagja. Vámkezelésre, vámdokumentumokra nem lesz szükséged. Mindössze a csomagot és a hozzá tartozó fuvarlevelet kell átadnod a futárnak. Romániában fontos tudnunk a megyék nevét is, így azt ne felejtsd el megadni a megrendeléskor. A csomagolásra itt is oda kell figyelned. A gyűjtőszállításban szállított csomagok több depót is érinthetnek, mielőtt a kézbesítési címre érkeznek. A címzettednek nagy örömöt okozol, ha megfelelő időt szánsz a csomagolásra. Hasznos információt találsz a segítség menüpontban a csomagolást illetően. De ne feledd: ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-18 óra között várja hívásod, s készséggel segítenek kérdéseid megválaszolásában.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

  • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
  • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
  • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
  • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
  • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
  • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Románia

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A