Csomagküldés Olaszországba

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 5 740 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Akár magán,- akár üzleti céllal küldesz csomagot Olaszországba, mindez nagyon könnyű a Fürgefutár.hu-val. Meglepően széles spektrumon ajánlunk futárszolgáltatásokat, akár az ország legmasabban fekvő kis településébe. A weboldalunkon összegyűjtöttük számodra a legismertebb futárcégek szolgáltatásait, melyek segítségével garantálhatjuk számodra a megbízható, időbeni csomagszállítást. Mire vársz még?  Kalkulálj árat azonnal a bal oldalon található kalkulátor segítségével.

További érveink…

  • Rendeld meg a szállítást most, akár mai napi felvételt is kérhetsz irányítószámtól függően
  • A csomagod az ajtódnál vesszük fel, nem kell a postán sorban állnod
  • Ennél jobb árat nem találsz, pénztárcabarát árunk a garancia erre
  • Sürgős csomagfeladásod van? Következő napi szállítást is kérhetsz
  • Online nyomkövetés a csomagodat illetően
  • Online leadott megrendelésed kevesebb, mint 5 percet vesz igénybe
  • Versenytársainkhoz képest több partner több szolgáltatását ajánljuk számodra

Gyors és megbízható csomagküldés Olaszországba!

Mindegy, hogy ügyfelednek küldesz csomagot Rómába vagy születésnapi meglepetést Velencében élő rokonodnak, nyugodtan ránk bízhatod csomagodat, mert garantáljuk, hogy partnereink kiemelkedő szolgáltatásait használva időben, biztonságban ér majd célba.  Évek hosszú fejlesztésének gyümölcse a weboldalunk, melyen megrendelésedet pár kattintással leadhatod, legyen szó dokumentum, doboz vagy akár paletta küldéséről. Amennyiben Olaszországból szeretnél csomagot szállíttatni háztól-házig, nem kell mást tenned, mint kalkulálj árat, válassz szolgáltatást, fizess online és mi azonnal intézkedünk csomagod felvételéről.

Tudtad, hogy garanciát vállalunk szolgáltatásainkért ?

Üzleti filozófiánk kulcseleme az ügyfélelégedettség, ezért vezettük be a 100%-os pénzvisszafizetési garanciát, mely azt jelenti, hogy amennyiben csomagod szállítása kapcsán olyan probléma merül föl, melyet nem sikerül megoldanunk, a szállítás díját visszafizetjük. Ne feledd, hogy a legnevesebb futárcégekkel dolgozunk, mely garancia arra, hogy csomagod a legjobb kezekben van.

Ez az első csomagfeladásod Olaszországba?

Weboldalunkat kimondottan könnyű használatra készítettük fel, eléggé különbözik a postahivatalokban történő feladástól. A futárszolgálatok háztól-házig viszik csomagodat, tehát az ajtódnál csöngetnek a csomagért. Ez remek hír, nem kell elcipelned a postára és ott sorban állnod, hogy feladhasd. A szállítás online történő megrendelése a legegyszerűbb megoldás Olaszországba történő csomagszállítás esetén. Ugyanilyen nagyszerű előnnyel bír a nyomkövetés is. Lepd meg magad és próbáld ki te is, milyen egyszerű!