Csomagküldés Olaszországba

már 9102 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Olaszországba

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni
4.5

Teljesen megbízható!

Igen hasznos és könnyedén használható szolgáltatás! Amúgy elég nehéz eligazodni az egyes cégek árazásában - itt pár kattintással kiválaszható az adott konkrét csomaghoz a legköltséghatékonyabb szolgáltató. Lényegében a csomagküldés skyscanner-e - csak ajánlani tudom!

- M. Péter

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

hu

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta1 790 Ft
Fürgefutár.hu1 257 Ft

30% -kal olcsóbb, mint a posta*

*garantált következő munkanapon történő szállításkor

gb

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta17 500 Ft
Fürgefutár.hu9 195 Ft

47% -kal olcsóbb, mint a posta*

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

de

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta8 900 Ft
Fürgefutár.hu7 450 Ft

19% -kal olcsóbb, mint a posta *

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Partnereink bizonyos csomagtartalmak szállítását nem vállalják. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Akár magán, – akár üzleti céllal küldesz csomagot Olaszországba, mindez nagyon könnyű a Fürgefutár.hu-val. Meglepően széles spektrumon ajánlunk futárszolgáltatásokat, akár az ország legmasabban fekvő kis településébe. A weboldalunkon összegyűjtöttük számodra a legismertebb futárcégek szolgáltatásait, melyek segítségével garantálhatjuk számodra a megbízható, időbeni csomagszállítást. Mire vársz még?  Kalkulálj árat azonnal a bal oldalon található kalkulátor segítségével.

További érveink…

 • Rendeld meg a szállítást most, akár mai napi felvételt is kérhetsz irányítószámtól függően
 • A csomagod az ajtódnál vesszük fel, nem kell a postán sorban állnod
 • Ennél jobb árat nem találsz, pénztárcabarát árunk a garancia erre
 • Sürgős csomagfeladásod van? Következő napi szállítást is kérhetsz
 • Online nyomkövetés a csomagodat illetően
 • Online leadott megrendelésed kevesebb, mint 5 percet vesz igénybe
 • Versenytársainkhoz képest több partner több szolgáltatását ajánljuk számodra

Gyors és megbízható csomagküldés Olaszországba!

Mindegy, hogy ügyfelednek küldesz csomagot Rómába vagy születésnapi meglepetést Velencében élő rokonodnak, nyugodtan ránk bízhatod csomagodat, mert garantáljuk, hogy partnereink kiemelkedő szolgáltatásait használva időben, biztonságban ér majd célba.  Évek hosszú fejlesztésének gyümölcse a weboldalunk, melyen megrendelésedet pár kattintással leadhatod, legyen szó dokumentum, doboz vagy akár paletta küldéséről. Amennyiben Olaszországból szeretnél csomagot szállíttatni háztól-házig, nem kell mást tenned, mint kalkulálj árat, válassz szolgáltatást, fizess online és mi azonnal intézkedünk csomagod felvételéről.

Tudtad, hogy garanciát vállalunk szolgáltatásainkért ?

Üzleti filozófiánk kulcseleme az ügyfélelégedettség, ezért vezettük be a 100%-os pénzvisszafizetési garanciát, mely azt jelenti, hogy amennyiben csomagod szállítása kapcsán olyan probléma merül föl, melyet nem sikerül megoldanunk, a szállítás díját visszafizetjük. Ne feledd, hogy a legnevesebb futárcégekkel dolgozunk, mely garancia arra, hogy csomagod a legjobb kezekben van.

Ez az első csomagfeladásod Olaszországba?

Weboldalunkat kimondottan könnyű használatra készítettük fel, eléggé különbözik a postahivatalokban történő feladástól. A futárszolgálatok háztól-házig viszik csomagodat, tehát az ajtódnál csöngetnek a csomagért. Ez remek hír, nem kell elcipelned a postára és ott sorban állnod, hogy feladhasd. A szállítás online történő megrendelése a legegyszerűbb megoldás Olaszországba történő csomagszállítás esetén. Ugyanilyen nagyszerű előnnyel bír a nyomkövetés is. Lepd meg magad és próbáld ki te is, milyen egyszerű!

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Olaszország

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket.

N/A

Számold ki az árat, és küldd el csomagodat online most!

Csomagküldés