Csomagküldés Norvégiába
már 8 450 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Norvégiába

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink Norvégiába

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Annak ellenére, hogy Norvégia az Európai Unión kívül esik, nem lehetetlen a csomagküldés a messzi északra. Honlapunk és ügyfélszolgálatunk segítségével megkönnyítjük a csomagküldés menetét, hogy csomagod sikeresen megérkezzen a címzetthez.

Kalkulálj árat most Norvégiába!

 • Kedvező csomagküldés díjak
 • Elérhető Expressz küldések
 • 3-5 munkanapos tranzit idők (irányítószám függő)
 • Válassz partnereink közül
 • Nincs sorban állás
 • Gyors árkalkuláció
 • Csomagkövetési lehetőség
 • Akár már aznapi felvétel

Hogy a megrendelés gyerekjáték legyen!

Oldalunkon a lehető leggyorsabban  tudod csomagod küldési díját kiszámolni. Mindössze a csomag súlyát és az országot kell első lépésben megadnod, hogy egy körülbelüli árat kapj. A pontos árhoz honlapunk kérni fogja a csomagod pontos paramétereit. Minél pontosabb adatokat adj, így nem érhet meglepetés később. A módosult árat a jobb oldalon fogod látni, ahol egy kis összegző segít a költségek nyomon követésében. Biztosítás, távol eső díj (Norvégiában esélyes lesz), túlméretes felár, több darabos súly  mind olyan felár, amit rendszerünk automatikusan hozzáad a számládhoz. A költségek egyértelműek lesznek és a végső költség már tartalmaz mindent.

Kövesd csomagodat depóról-depóra!

Hogy ne veszítsd csomagodat szem elől, honlapunkról elnavigálhatsz partnereink oldalára, ahol a csomagod érkeztét, indulását és a vele történő eseményeket nyomon követheted. A fuvarlevélszám segítségével a csomagodról naprakész információkat kaphatsz. Ha mégse látnál a csomagodon mozgást vagy nem működik a fuvarlevélszám, amit tőlünk kaptál, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.

Norvégia – EU-n kívül

Annak ellenére, hogy Norvégia Európában van, még sincs az Unió vámhatárain belül. A csomagodat a norvég vámhivatal mindenképpen ellenőrzi, így a csomaghoz a fuvarlevélen kívül további dokumentumot kell csatolni. Elsősorban pro-forma vagy kereskedelmi számlát. Ezen a dokumentumon fel kell tüntetned az áru pontos megnevezését, értékét, a darabszámot, a származási országot, a fuvarlevélszámot, és még néhány dolgot. A számlát magánszemély is kiállíthatja, ebben munkatársaink tudnak segíteni. Érdemes az oldalunkon ellátogatnod a segítség menübe, ahol a vámszabályok és vámdokumentumok kitöltéséről is nyújtunk tudnivalókat. Ha bizonytalan vagy a dokumentumokat illetően, ne feledd: munkatársaink örömmel segítenek!

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Norvégia

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A