Csomagküldés Norvégiába

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 8 880 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Annak ellenére, hogy Norvégia az Európai Unión kívül esik, nem lehetetlen a csomagküldés a messzi északra. Honlapunk és ügyfélszolgálatunk segítségével megkönnyítjük a csomagküldés menetét, hogy csomagod sikeresen megérkezzen a címzetthez.

Kalkulálj árat most Norvégiába!

  • Kedvező csomagküldés díjak
  • Elérhető Expressz küldések
  • 3-5 munkanapos tranzit idők (irányítószám függő)
  • Válassz partnereink közül
  • Nincs sorban állás
  • Gyors árkalkuláció
  • Csomagkövetési lehetőség
  • Akár már aznapi felvétel

Hogy a megrendelés gyerekjáték legyen!

Oldalunkon a lehető leggyorsabban  tudod csomagod küldési díját kiszámolni. Mindössze a csomag súlyát és az országot kell első lépésben megadnod, hogy egy körülbelüli árat kapj. A pontos árhoz honlapunk kérni fogja a csomagod pontos paramétereit. Minél pontosabb adatokat adj, így nem érhet meglepetés később. A módosult árat a jobb oldalon fogod látni, ahol egy kis összegző segít a költségek nyomon követésében. Biztosítás, távol eső díj (Norvégiában esélyes lesz), túlméretes felár, több darabos súly  mind olyan felár, amit rendszerünk automatikusan hozzáad a számládhoz. A költségek egyértelműek lesznek és a végső költség már tartalmaz mindent.

Kövesd csomagodat depóról-depóra!

Hogy ne veszítsd csomagodat szem elől, honlapunkról elnavigálhatsz partnereink oldalára, ahol a csomagod érkeztét, indulását és a vele történő eseményeket nyomon követheted. A fuvarlevélszám segítségével a csomagodról naprakész információkat kaphatsz. Ha mégse látnál a csomagodon mozgást vagy nem működik a fuvarlevélszám, amit tőlünk kaptál, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.

Norvégia – EU-n kívül

Annak ellenére, hogy Norvégia Európában van, még sincs az Unió vámhatárain belül. A csomagodat a norvég vámhivatal mindenképpen ellenőrzi, így a csomaghoz a fuvarlevélen kívül további dokumentumot kell csatolni. Elsősorban pro-forma vagy kereskedelmi számlát. Ezen a dokumentumon fel kell tüntetned az áru pontos megnevezését, értékét, a darabszámot, a származási országot, a fuvarlevélszámot, és még néhány dolgot. A számlát magánszemély is kiállíthatja, ebben munkatársaink tudnak segíteni. Érdemes az oldalunkon ellátogatnod a segítség menübe, ahol a vámszabályok és vámdokumentumok kitöltéséről is nyújtunk tudnivalókat. Ha bizonytalan vagy a dokumentumokat illetően, ne feledd: munkatársaink örömmel segítenek!