Csomagküldés Németországba
már 5 205 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Németországba

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink Németországba

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Németország az egyik legkedveltebb célország, ha csomagküldésről van szó. Lehet, hogy a Te rokonod is kint dolgozik, vagy épp tanul és ezért vagy most ezen az oldalon, mert neki szeretnél csomagot küldeni. Biztosan Te is szeretnéd megtalálni a legjobb árat, amin ezt a csomagot eljuttathatod Németországba. A megfelelő helyen vagy! A Fürgefutár.hu egy árösszehasonlító oldal, amelyen nagy futárszolgálatok (GLS, UPS, DPD stb.) árait hasonlíthatod össze és egyben fel is adhatod csomagodat.

Miért adnád fel rajtunk keresztül?

 • Pénztárcabarát árakat kínálunk
 • A legnagyobb futárszolgálatokkal dolgozunk együtt
 • Németország egész területére szállítunk
 • Nem kell sorban állnod, hogy fel tudd adni csomagodat
 • Aznapi csomagfelvétel irányítószámtól függően
 • Választhat expressz és közúti szolgáltatások között
 • Háztól-házig történő csomagküldést biztosítanak partnereink

Hogyan lehetséges, hogy olcsóbb?

Mert mi “összegyűjtjük” a csomagokat és egy fiókon keresztül adjuk le a megrendeléseket partnereinknél. Így a mennyiség után olyan kedvezményekben részesülünk, amelyeket tovább tudunk adni számodra. Nincs más dolgod, mint a bal oldali kalkulátor segítségével kiszámítani az árakat és kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Amennyiben elakadnál, képzett ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen. Bátran keress fel minket telefonon is!

Az olcsóbb rosszabb minőséget jelent?

Erre a kérdésre a válasz egy határozott NEM! Nem lehet rosszabb, hiszen csomagodat világszínvonalú futárszolgálatok fogják szállítani. Rajtunk keresztül veszed igénybe a szolgáltatásaikat, de ugyanazt kapod, mintha közvetlenül hozzájuk mennél, csak sokkal jobb áron. Nem beszélve arról, hogy ha mégis probléma lenne csomagoddal és nem tudunk segíteni, 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ugye Te is látod, hogy megbízhatsz bennünk? Garanciát vállalunk munkánkra!

Tippek és tanácsok németországi csomagküldéshez

Ha Németországba küldöd csomagod, érdemes figyelned arra, hogy amikor kitöltöd a címzett adatait mindent pontosan adj meg, hogy a futár biztosan megtalálja a címzettedet. Aláírást fog kérni tőle, mikor átveszi a csomagot, ezért az, hogy postafiókokra szállítsanak partnereink nem megoldható. Figyelj arra az esetre is, ha esetleg a kapucsengőre más név van kiírva mint aki átveszi a csomagot. Ezt mindenképpen jelezd a csomagfeladás során. A csomagolás is nagyon lényeges pontja a csomagfeladásnak. Partnereink gyűjtőszállításban szállítják a csomagot, ezért több depón is keresztül fog menni a csomagod nemzetközi küldés esetén. Érdemes elolvasnod csomagolási tanácsainkat a segítség menüpont alatt. Ha további kérdésed merülne fel, ne tétovázz, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Németország

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A