Hogyan lehetséges, hogy olcsóbb?

Mert mi “összegyűjtjük” a csomagokat és egy fiókon keresztül adjuk le a megrendeléseket partnereinknél. Így a mennyiség után olyan kedvezményekben részesülünk, amelyeket tovább tudunk adni számodra. Nincs más dolgod, mint a bal oldali kalkulátor segítségével kiszámítani az árakat és kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Amennyiben elakadnál, képzett ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen. Bátran keress fel minket telefonon is!

Az olcsóbb rosszabb minőséget jelent?

Erre a kérdésre a válasz egy határozott NEM! Nem lehet rosszabb, hiszen csomagodat világszínvonalú futárszolgálatok fogják szállítani. Rajtunk keresztül veszed igénybe a szolgáltatásaikat, de ugyanazt kapod, mintha közvetlenül hozzájuk mennél, csak sokkal jobb áron. Nem beszélve arról, hogy ha mégis probléma lenne csomagoddal és nem tudunk segíteni, 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ugye Te is látod, hogy megbízhatsz bennünk? Garanciát vállalunk munkánkra!

Tippek és tanácsok németországi csomagküldéshez

Ha Németországba küldöd csomagod, érdemes figyelned arra, hogy amikor kitöltöd a címzett adatait mindent pontosan adj meg, hogy a futár biztosan megtalálja a címzettedet. Aláírást fog kérni tőle, mikor átveszi a csomagot, ezért az, hogy postafiókokra szállítsanak partnereink nem megoldható. Figyelj arra az esetre is, ha esetleg a kapucsengőre más név van kiírva mint aki átveszi a csomagot. Ezt mindenképpen jelezd a csomagfeladás során. A csomagolás is nagyon lényeges pontja a csomagfeladásnak. Partnereink gyűjtőszállításban szállítják a csomagot, ezért több depón is keresztül fog menni a csomagod nemzetközi küldés esetén. Érdemes elolvasnod csomagolási tanácsainkat a segítség menüpont alatt. Ha további kérdésed merülne fel, ne tétovázz, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!