Csomagküldés Lengyelországba

már 5839 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Lengyelországba

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni
4.5

Teljesen megbízható!

Igen hasznos és könnyedén használható szolgáltatás! Amúgy elég nehéz eligazodni az egyes cégek árazásában - itt pár kattintással kiválaszható az adott konkrét csomaghoz a legköltséghatékonyabb szolgáltató. Lényegében a csomagküldés skyscanner-e - csak ajánlani tudom!

- M. Péter

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

hu

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta1 790 Ft
Fürgefutár.hu1 257 Ft

30% -kal olcsóbb, mint a posta*

*garantált következő munkanapon történő szállításkor

gb

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta17 500 Ft
Fürgefutár.hu9 195 Ft

47% -kal olcsóbb, mint a posta*

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

de

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta8 900 Ft
Fürgefutár.hu7 450 Ft

19% -kal olcsóbb, mint a posta *

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Partnereink bizonyos csomagtartalmak szállítását nem vállalják. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Csomagot küldenél Lengyelországba? Tégy próbára minket! Használd a bal oldalon található árkalkulátort, és hasonlítsd össze a legnagyobb futárszolgálatok árait. Szánj kevesebb mint 5 percet a napodból, s add le a megrendelést nálunk. Kevesebb mint 5 perc, tényleg? Tényleg!

Hadd győzzünk meg!

 • Pénztárcabarát szállítási árak Lengyelországba
 • Csomagküldés a legnagyobb futárszolgálatokkal
 • Spórolj időt és pénzt
 • Akár aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)
 • Nincs sorban állás
 • Otthonról is intézheted csomagod feladását
 • Másnapi kézbesítés (irányítószámtól függően)
 • Nincs további felár vagy rejtett költség

Azt kapod, amit látsz!

Sok árajánlatban akár az árajánlatnál, de akár később olyan felárak jelennek meg a számlán, hogy útdíj, egyéb kézbesítési díj stb. Ha velünk szállítasz, azt fizeted, amit látsz az oldalon. A pontosan megadott csomagadatok alapján nem merülnek fel rejtett költségek, későbbi felárak. Az egyedüli meglepetés, ami érhet, hogy mennyire egyszerű és gyors a csomagfeladás velünk.

Erős háttér!

Bármilyen célból küldöd csomagodat Lengyelországba – üzleti vagy magáncélból – biztosíthatunk afelől, hogy küldeményed a legjobb kezekben van. Árajánlat felületünkön olyan nagynevű cégek szolgáltatásait soroltuk fel, akik éveket, évtizedeket szántak arra, hogy a logisztikát a lehető legmagasabb szintre emeljék. S fejlődésük nem állt itt meg! Weboldalunk egy kis ajtót nyit számodra, melyen becsatlakozhatsz a logisztika világába, s élvezheted a nagynevű futárszolgálatok által biztosított kiemelkedő szolgáltatást.

Jó tudni…

Lengyelország az EU része, így nincs különösebb szállítási tudnivaló vagy kivétel a csomagküldésben. A szükséges fuvarlevél (szállítólevél) mellett, érdemes a dobozon, raklapon, borítékon feltüntetni a pontos címeket, telefonos elérhetőségeket. Amennyiben lakóhelyi címre küldöd a csomagot, érdemes jelezni a címzettnek, hogy írja ki a nevét a kapucsengőre és/vagy a postaládára. Így a futár biztos jó helyre csenget be. Nagyon lényeges, hogy a kézbesítésnél helyi elérhetőséget adj meg. A lengyel futár nem tud hívni magyar elérhetőséget.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Lengyelország

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket.

N/A

Számold ki az árat, és küldd el csomagodat online most!

Csomagküldés