Csomagküldés Lengyelországba

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 4 819 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Csomagot küldenél Lengyelországba? Tégy próbára minket! Használd a bal oldalon található árkalkulátort, és hasonlítsd össze a legnagyobb futárszolgálatok árait. Szánj kevesebb mint 5 percet a napodból, s add le a megrendelést nálunk. Kevesebb mint 5 perc, tényleg? Tényleg!

Hadd győzzünk meg!

  • Pénztárcabarát szállítási árak Lengyelországba
  • Csomagküldés a legnagyobb futárszolgálatokkal
  • Spórolj időt és pénzt
  • Akár aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)
  • Nincs sorban állás
  • Otthonról is intézheted csomagod feladását
  • Másnapi kézbesítés (irányítószámtól függően)
  • Nincs további felár vagy rejtett költség

Azt kapod, amit látsz!

Sok árajánlatban akár az árajánlatnál, de akár később olyan felárak jelennek meg a számlán, hogy útdíj, egyéb kézbesítési díj stb. Ha velünk szállítasz, azt fizeted, amit látsz az oldalon. A pontosan megadott csomagadatok alapján nem merülnek fel rejtett költségek, későbbi felárak. Az egyedüli meglepetés, ami érhet, hogy mennyire egyszerű és gyors a csomagfeladás velünk.

Erős háttér!

Bármilyen célból küldöd csomagodat Lengyelországba – üzleti vagy magáncélból – biztosíthatunk afelől, hogy küldeményed a legjobb kezekben van. Árajánlat felületünkön olyan nagynevű cégek szolgáltatásait soroltuk fel, akik éveket, évtizedeket szántak arra, hogy a logisztikát a lehető legmagasabb szintre emeljék. S fejlődésük nem állt itt meg! Weboldalunk egy kis ajtót nyit számodra, melyen becsatlakozhatsz a logisztika világába, s élvezheted a nagynevű futárszolgálatok által biztosított kiemelkedő szolgáltatást.

Jó tudni…

Lengyelország az EU része, így nincs különösebb szállítási tudnivaló vagy kivétel a csomagküldésben. A szükséges fuvarlevél (szállítólevél) mellett, érdemes a dobozon, raklapon, borítékon feltüntetni a pontos címeket, telefonos elérhetőségeket. Amennyiben lakóhelyi címre küldöd a csomagot, érdemes jelezni a címzettnek, hogy írja ki a nevét a kapucsengőre és/vagy a postaládára. Így a futár biztos jó helyre csenget be. Nagyon lényeges, hogy a kézbesítésnél helyi elérhetőséget adj meg. A lengyel futár nem tud hívni magyar elérhetőséget.