Csomagküldés Írországba

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 5 751 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Rokonaid laknak Írországban? Munkalehetőség vár az országban? Sok a holmid, amit vinnél magaddal, de nem fizetnél a repülőgépen a plusz bőröndért? A legjobb helyre jöttél, mert itt megoldást tudunk nyújtani ezekre a problémákra. Együttműködünk a világ legnagyobb futárszolgálataival, akik rövid időn belül és kedvező áron kijuttatják csomagjaid Írországba. Használd online felületünket, hogy minél előbb megrendelhesd a szolgáltatást.

Küldj csomagot Írországba

  • 3-5 munkanapos szállítási idő
  • Másnapi express kézbesítés (irányítószám függő)
  • Nincs sorban állás, nincs sorszám tépés
  • Mai rendelés, mai csomagfelvétel (irányítószám függő)
  • Több futárcég egy helyen

Csomagküldés könnyen és gyorsan

Az oldalunkon kifejezetten arra törekedtünk, hogy Te a lehető legegyszerűbben juss el a megrendelés végéhez. Célunk, hogy megkönnyítsük számodra a csomagküldést. Ha mégsem boldogulnál a kalkulátorral a bal oldalon, a segítség menüpontban nagyon sok hasznos információt és választ találsz kérdéseidre. Ha itt sem találsz megnyugtató a választ, mindenképpen fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.

Írott szabályok

Ha ide küldesz csomagot, figyelj arra, hogy Írországban nincsenek irányítószámok. Megyék, városok vannak, amiket a címadatoknál pontosan tüntess fel. Ha nincs elég hely a címlistában, írd bátran az adatokat a megjegyzés mezőbe. Nem elhanyagolható , hogy partnereink közül alkohol kizárólag a TNT Economy szolgáltatással küldhető a szigetországba.  Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy külföldi küldés esetén, használj külföldi telefonszámot. A csomagodat ír futár fogja vinni, aki nem tud hívni magyar elérhetőséget. Ne felejtsd el a hosszú útra felkészíteni csomagod. A szállítás, amit a futárcégek adnak, gyűjtőszállítás. Nem ugyanaz a futár viszi az ír címre a csomagot, mint aki felveszi Tőled. Ő csak egy magyarországi depóba viszi, ahol szortírozzák, majd a megfelelő kamionba teszik. Sok-sok depó érintésével és sok ezer kilométer futószalagon való utazás során jut el a címzetthez.

Lehetőség mindenkinek

Csomagküldés szervező szolgáltatásunk egy komplett szolgáltatás. Az online kalkulátor lehetőséget ad arra, hogy előzetesen megtervezhesd a szállítási költségeket. Nincsenek rejtett költségek, minden esetleges felárat honlapunk a kapott információ alapján kalkulál és hozzáad a fizetendő díjhoz. Ami eddig csak telefonon vagy személyes érdeklődés során volt elérhető, immár az internetnek köszönhetően mindenki lakásába eljut. A csomagküldés online megrendelése a járatlanabb felhasználónak is biztonságot ad, a tervezés lehetőségét nyújtja.