Csomagküldés Írországba
már 9 111 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Írországba

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink Írországba

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Rokonaid laknak Írországban? Munkalehetőség vár az országban? Sok a holmid, amit vinnél magaddal, de nem fizetnél a repülőgépen a plusz bőröndért? A legjobb helyre jöttél, mert itt megoldást tudunk nyújtani ezekre a problémákra. Együttműködünk a világ legnagyobb futárszolgálataival, akik rövid időn belül és kedvező áron kijuttatják csomagjaid Írországba. Használd online felületünket, hogy minél előbb megrendelhesd a szolgáltatást.

Küldj csomagot Írországba

 • 3-5 munkanapos szállítási idő
 • Másnapi express kézbesítés (irányítószám függő)
 • Nincs sorban állás, nincs sorszám tépés
 • Mai rendelés, mai csomagfelvétel (irányítószám függő)
 • Több futárcég egy helyen

Csomagküldés könnyen és gyorsan

Az oldalunkon kifejezetten arra törekedtünk, hogy Te a lehető legegyszerűbben juss el a megrendelés végéhez. Célunk, hogy megkönnyítsük számodra a csomagküldést. Ha mégsem boldogulnál a kalkulátorral a bal oldalon, a segítség menüpontban nagyon sok hasznos információt és választ találsz kérdéseidre. Ha itt sem találsz megnyugtató a választ, mindenképpen fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.

Írott szabályok

Ha ide küldesz csomagot, figyelj arra, hogy Írországban nincsenek irányítószámok. Megyék, városok vannak, amiket a címadatoknál pontosan tüntess fel. Ha nincs elég hely a címlistában, írd bátran az adatokat a megjegyzés mezőbe. Nem elhanyagolható , hogy partnereink közül alkohol kizárólag a TNT Economy szolgáltatással küldhető a szigetországba.  Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy külföldi küldés esetén, használj külföldi telefonszámot. A csomagodat ír futár fogja vinni, aki nem tud hívni magyar elérhetőséget. Ne felejtsd el a hosszú útra felkészíteni csomagod. A szállítás, amit a futárcégek adnak, gyűjtőszállítás. Nem ugyanaz a futár viszi az ír címre a csomagot, mint aki felveszi Tőled. Ő csak egy magyarországi depóba viszi, ahol szortírozzák, majd a megfelelő kamionba teszik. Sok-sok depó érintésével és sok ezer kilométer futószalagon való utazás során jut el a címzetthez.

Lehetőség mindenkinek

Csomagküldés szervező szolgáltatásunk egy komplett szolgáltatás. Az online kalkulátor lehetőséget ad arra, hogy előzetesen megtervezhesd a szállítási költségeket. Nincsenek rejtett költségek, minden esetleges felárat honlapunk a kapott információ alapján kalkulál és hozzáad a fizetendő díjhoz. Ami eddig csak telefonon vagy személyes érdeklődés során volt elérhető, immár az internetnek köszönhetően mindenki lakásába eljut. A csomagküldés online megrendelése a járatlanabb felhasználónak is biztonságot ad, a tervezés lehetőségét nyújtja.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Írország

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A