Csomagküldés Hollandiába

már 9143 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Hollandiába

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni
4.5

Teljesen megbízható!

Igen hasznos és könnyedén használható szolgáltatás! Amúgy elég nehéz eligazodni az egyes cégek árazásában - itt pár kattintással kiválaszható az adott konkrét csomaghoz a legköltséghatékonyabb szolgáltató. Lényegében a csomagküldés skyscanner-e - csak ajánlani tudom!

- M. Péter

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

hu

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta1 790 Ft
Fürgefutár.hu1 257 Ft

30% -kal olcsóbb, mint a posta*

*garantált következő munkanapon történő szállításkor

gb

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta17 500 Ft
Fürgefutár.hu9 195 Ft

47% -kal olcsóbb, mint a posta*

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

de

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta8 900 Ft
Fürgefutár.hu7 450 Ft

19% -kal olcsóbb, mint a posta *

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Partnereink bizonyos csomagtartalmak szállítását nem vállalják. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Amennyiben csomagot küldenél Hollandiába, de nem tudod mennyiért, hogyan, a legjobb helyen jársz. Árösszehasonlító oldalunk a világ vezető futárszolgálatai közül sorolja fel a lehetőségeket. Add meg csomagod súlyát, s oldalunk máris árajánlatot ad. A csomagadatok pontosabb megadásával a költségek még egyértelműbbek lesznek.

Azonnali ár, azonnali megoldás!

 • A futárszolgálatok széles választéka
 • Felhasználóbarát felület
 • Online nyomon követés
 • Nincs sorbanállás
 • Aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)
 • Csomagbiztosítás
 • Másnapi kézbesítés (irányítószám függő)

Már otthonról is!

Online csomagküldő oldalunk segítségével, nem kell a nehéz dobozoddal a messzebb lévő postára elsétálnod. Pár kattintással házhoz rendelheted a futárkollégát, aki munkanapokon, munkaidőben bármikor felveszi csomagodat. Oldalunk segítségével becsatlakozhatsz a logisztika hálójába, s élvezheted a nagynevű futárszolgálatok által nyújtott precizitást. Csomagodról állandó információt kérhetsz a nyomon követés segítségével.

Csomagod biztos kezekben van!

Nekünk minden csomag fontos. Legyen az akár egy fontos dokumentum, a nagymama által küldött ruha az unokának vagy alkatrész a partnerednek Hollandiába, mi mindegyikre megoldást adunk! Oldalunk olyan futárcégeket sorakoztat fel, mint UPS, TNT, GLS, DPD. A partnerek futárkollégái minden napjukban rohanó tempóban végzik munkájukat, hogy csomagod időben felvételre és kiszállításra kerüljön. A partnerek gyűjtőszállítása miatt szánj időt a csomagod biztonságos és körültekintő becsomagolására. Megfelelő kitöltő anyag, erős ragasztószalag és jól látható címzés a tökéletes és biztonságos csomagküldés titka.

Sose küldtél még csomagot Hollandiába?

Hogy a felvétel és kézbesítés sikeres legyen, minél pontosabb adatokkal add le rendelésed. A pontos adatok és címek komoly kellemetlenségektől kímélnek meg a későbbiekben. Oldalunk használatakor ne felejtsd el, hogy csomagodat holland futár fogja kiszállítani. Ha magyar telefonszámot adsz meg a megrendelésnél, a külföldi futár nem tudja felhívni a magyar elérhetőséget. Érdemes jelezned a címzettnek, hogy ne felejtse el kiírni a nevét a kapucsengőre és/vagy postaládára. A felvételnél is érdemes az előző információkat megadnod. Bármikor, amikor elbizonytalanodsz a megrendelés során, ne félj hívni minket!

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Hollandia

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket.

N/A

Számold ki az árat, és küldd el csomagodat online most!

Csomagküldés