Csomagküldés Hollandiába

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 4 824 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Amennyiben csomagot küldenél Hollandiába, de nem tudod mennyiért, hogyan, a legjobb helyen jársz. Árösszehasonlító oldalunk a világ vezető futárszolgálatai közül sorolja fel a lehetőségeket. Add meg csomagod súlyát, s oldalunk máris árajánlatot ad. A csomagadatok pontosabb megadásával a költségek még egyértelműbbek lesznek.

Azonnali ár, azonnali megoldás!

  • A futárszolgálatok széles választéka
  • Felhasználóbarát felület
  • Online nyomon követés
  • Nincs sorbanállás
  • Aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)
  • Csomagbiztosítás
  • Másnapi kézbesítés (irányítószám függő)

Már otthonról is!

Online csomagküldő oldalunk segítségével, nem kell a nehéz dobozoddal a messzebb lévő postára elsétálnod. Pár kattintással házhoz rendelheted a futárkollégát, aki munkanapokon, munkaidőben bármikor felveszi csomagodat. Oldalunk segítségével becsatlakozhatsz a logisztika hálójába, s élvezheted a nagynevű futárszolgálatok által nyújtott precizitást. Csomagodról állandó információt kérhetsz a nyomon követés segítségével.

Csomagod biztos kezekben van!

Nekünk minden csomag fontos. Legyen az akár egy fontos dokumentum, a nagymama által küldött ruha az unokának vagy alkatrész a partnerednek Hollandiába, mi mindegyikre megoldást adunk! Oldalunk olyan futárcégeket sorakoztat fel, mint UPS, TNT, GLS, DPD. A partnerek futárkollégái minden napjukban rohanó tempóban végzik munkájukat, hogy csomagod időben felvételre és kiszállításra kerüljön. A partnerek gyűjtőszállítása miatt szánj időt a csomagod biztonságos és körültekintő becsomagolására. Megfelelő kitöltő anyag, erős ragasztószalag és jól látható címzés a tökéletes és biztonságos csomagküldés titka.

Sose küldtél még csomagot Hollandiába?

Hogy a felvétel és kézbesítés sikeres legyen, minél pontosabb adatokkal add le rendelésed. A pontos adatok és címek komoly kellemetlenségektől kímélnek meg a későbbiekben. Oldalunk használatakor ne felejtsd el, hogy csomagodat holland futár fogja kiszállítani. Ha magyar telefonszámot adsz meg a megrendelésnél, a külföldi futár nem tudja felhívni a magyar elérhetőséget. Érdemes jelezned a címzettnek, hogy ne felejtse el kiírni a nevét a kapucsengőre és/vagy postaládára. A felvételnél is érdemes az előző információkat megadnod. Bármikor, amikor elbizonytalanodsz a megrendelés során, ne félj hívni minket!