Csomagküldés Görögországba

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 6 403 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

A csomagküldés Görögországba  még sosem volt ilyen egyszerű. Kalkulálj árat most honlapunkon és rendeld meg a szolgáltatást a világ legnagyobb futárszolgálatai közül. Add le rendelésed online, elkerülve a postán történő sorbanállást. Spórolj időt és pénzt velünk!

Miért válassz minket?

  • 3-5 munkanapos közutas szolgáltatás
  • következő napi, express csomagküldés (irányítószám függő)
  • Online nyomkövetés
  • A világ több mint 200 országa elérhető partnereinkkel
  • Aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)
  • Választható biztosítás a csomagodra

 

Csomag Görögországba

Miért nézelődnél az internet kusza hálóján a rengeteg árajánlat között, amikor nálunk már kedvező áron elküldheted csomagod Görögországba? Most könnyedén választhatsz a pénztárcabarát, de a lassabb közutas vagy a költségesebb, de express szolgáltatás közül. Mindkét opcióval csak jól jársz. Gyorsan és kedvező áron juttatják el partnereink csomagodat legyen az Athén vagy Görögország egy piciny szigete. Sürgős küldemény esetén érdemes előzetesen tájékozódnod a szállítási időről ügyfélszolgálatunkon.

Könnyebb csomagot feladni, mint lefutni egy maratont

Online kalkulátorunk segítségével könnyedén megrendelheted a szállítást. Doboz, dokumentum vagy raklap? Egyik sem akadály. Kattints, válassz és megbízásod már feldolgozásra is kerül. A megrendelés mellett ne felejtsd el felkészíteni csomagodat az utazásra. Nem mindegy, hogy mibe és hogyan csomagolsz. Fontos, hogy erős dobozt és ragasztószalagot használj. Ne felejtsd el felírni a dobozra a szokásos feladó-címzett címeket. A doboz belsejébe tégy megfelelő kitöltő anyagot, de az ne legyen ruha, összegyűrt papír vagy rongy. Hungarocellt vagy térkitöltő habot használj. Hasznos tanácsokat és tippeket találsz a csomagolási tanácsaink között is, a segítség menüpont alatt, de hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ha további kérdésed lenne.

Biztonság, szabályok?

Függetlenül attól, hogy mely partnerünket választod, vannak csomagtartalomra vonatkozó szabályok, melyeket be kell tartani. Küldeményed nem tartalmazhat cigarettát, drogokat, illetve olyan tartalmat, ami a tiltott áru listában szerepel. Görögország az Európai Unió része, így speciális vámokmány nem szükséges. Mindössze egy fuvarlevélre lesz szükséged, melyet mi vagy partnerünk ad át Neked a felvétel előtt. Ha további kérdésed lenne a tartalmat, az online kitöltést illetően, ne habozz kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal.