Csomagküldés Görögországba
már 6 785 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Görögországba

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink Görögországba

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

A csomagküldés Görögországba még sosem volt ilyen egyszerű. Kalkulálj árat most honlapunkon és rendeld meg a szolgáltatást a világ legnagyobb futárszolgálatai közül. Add le rendelésed online, elkerülve a postán történő sorbanállást. Spórolj időt és pénzt velünk!

Miért válassz minket?

 • 3-5 munkanapos közutas szolgáltatás
 • következő napi, express csomagküldés (irányítószám függő)
 • Online nyomkövetés
 • A világ több mint 200 országa elérhető partnereinkkel
 • Aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)
 • Választható biztosítás a csomagodra

 

Csomag Görögországba

Miért nézelődnél az internet kusza hálóján a rengeteg árajánlat között, amikor nálunk már kedvező áron elküldheted csomagod Görögországba? Most könnyedén választhatsz a pénztárcabarát, de a lassabb közutas vagy a költségesebb, de express szolgáltatás közül. Mindkét opcióval csak jól jársz. Gyorsan és kedvező áron juttatják el partnereink csomagodat legyen az Athén vagy Görögország egy piciny szigete. Sürgős küldemény esetén érdemes előzetesen tájékozódnod a szállítási időről ügyfélszolgálatunkon.

Könnyebb csomagot feladni, mint lefutni egy maratont

Online kalkulátorunk segítségével könnyedén megrendelheted a szállítást. Doboz, dokumentum vagy raklap? Egyik sem akadály. Kattints, válassz és megbízásod már feldolgozásra is kerül. A megrendelés mellett ne felejtsd el felkészíteni csomagodat az utazásra. Nem mindegy, hogy mibe és hogyan csomagolsz. Fontos, hogy erős dobozt és ragasztószalagot használj. Ne felejtsd el felírni a dobozra a szokásos feladó-címzett címeket. A doboz belsejébe tégy megfelelő kitöltő anyagot, de az ne legyen ruha, összegyűrt papír vagy rongy. Hungarocellt vagy térkitöltő habot használj. Hasznos tanácsokat és tippeket találsz a csomagolási tanácsaink között is, a segítség menüpontalatt, de hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ha további kérdésed lenne.

Biztonság, szabályok?

Függetlenül attól, hogy mely partnerünket választod, vannak csomagtartalomra vonatkozó szabályok, melyeket be kell tartani. Küldeményed nem tartalmazhat cigarettát, drogokat, illetve olyan tartalmat, ami a tiltott áru listában szerepel. Görögország az Európai Unió része, így speciális vámokmány nem szükséges. Mindössze egy fuvarlevélre lesz szükséged, melyet mi vagy partnerünk ad át Neked a felvétel előtt. Ha további kérdésed lenne a tartalmat, az online kitöltést illetően, ne habozz kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Görögország

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A