Csomagküldés Finnországba
már 7 520 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Finnországba

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink Finnországba

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Csomagot küldenél Finnországba? Vagy csomagot vársz Finnországból? A legjobb helyen vagy! A Fürgefutár.hu weboldalán gyorsan és egyszerűen érheted el a legnagyobb futárszolgálatok ajánlatait. Összehasonlítás után kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet és leadhatod megrendelésedet a csomagküldésre. Néhány egyszerű lépésben tudsz árat kalkulálni a bal oldalon található kalkulátor segítségével.

Ezeket a szolgáltatásokat biztosan eléred, ha a Fürgefutár.hu-n keresztül küldöd csomagod

 • Pénztárcabarát árak
 • Népszerű futárszolgálatok egy helyen
 • Teljes háztól-házig történő szállítás
 • Aznapi csomagfelvétel lehetséges (irányítószámtól függően)
 • Garanciákat vállalunk
 • Nincs sobanállás, idegeskedés, csomagodat 5 perc alatt feladhatod

Csomagfeladás stresszmentesen?

Igen, ez létezik! Nem kell időt töltened azzal, hogy a legjobb árú futárszolgálatot megtaláld! Itt a Fürgefutár.hu weboldalán összehasonlíthatod a legnagyobb futárszolgálatok ajánlatait. Add meg csomagod súlyát és méreteit és egy percen belül listázzuk Neked a szolgáltatók legjobb árait. Amennyiben segítségre szorulnál, jól képzett ügyfélszolgálatunkat bármikor keresheted és segítségre lesznek csomagfeladásod során.

Hogyan lehet mégis olcsóbb, mintha közvetlenül a futárszolgálatokhoz mennék?

Erre a kérdése viszonylag egyszerű a válasz. Máris segítünk Neked megérteni, hogy hogyan kínálunk jobb árakat. A trükk abban rejlik, hogy összegyűjtjük az ügyfeleink által leadott megrendeléseket és egy fiókon keresztül adjuk le partnereinknél. Ezáltal a mennyiség után kedvező árakat kapunk. Ugye már érted, miért éri meg jobban itt feladni csomagod? Nem kell aggódnod, ez nem azt jelenti hogy a szolgáltatás minősége rosszabb lenne. Hiszen ugyanúgy nemzetközi futárcégek viszik csomagjaidat.

De még sosem küldtem semmit Finnországba…

Sok energiát fordítottunk arra, hogy nagyon egyszerűvé tegyük számodra a rendelésleadást. Ha valami mégsem egyértelmű, és nehézséget okozna, abban az esetben fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz ők biztosan segíteni fognak Neked! Két dologra nagyon jól oda kell figyelned. Az egyik a csomagolás melyhez tippeket, trükköket és tanácsokat a segítség menüpont alatt találhatsz. Illetve fordíts nagy figyelmet arra, hogy a címzés mindig helyes legyen és a címzett neve ki legyen írva a kapucsengőre is például. Ha ezekre odafigyelsz nagy problémád nem akadhat finnországi csomagküldés esetén.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Finnország

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A