Csomagküldés Dániába

már 9107 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Dániába

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni
4.5

Teljesen megbízható!

Igen hasznos és könnyedén használható szolgáltatás! Amúgy elég nehéz eligazodni az egyes cégek árazásában - itt pár kattintással kiválaszható az adott konkrét csomaghoz a legköltséghatékonyabb szolgáltató. Lényegében a csomagküldés skyscanner-e - csak ajánlani tudom!

- M. Péter

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

hu

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta1 790 Ft
Fürgefutár.hu1 257 Ft

30% -kal olcsóbb, mint a posta*

*garantált következő munkanapon történő szállításkor

gb

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta17 500 Ft
Fürgefutár.hu9 195 Ft

47% -kal olcsóbb, mint a posta*

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

de

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta8 900 Ft
Fürgefutár.hu7 450 Ft

19% -kal olcsóbb, mint a posta *

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Partnereink bizonyos csomagtartalmak szállítását nem vállalják. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Dániába költözöl, vagy esetleg tanulni indulsz? Partnereinken keresztül lehetőséged nyílik arra, hogy csomagjaidat könnyen eljuttathasd Dániába. A Fürgefutár.hu-n keresztül gyorsan és egyszerűen kalkulálhatsz árat és választhatod ki a Neked leginkább megfelelő szolgáltatást. A Fürgefutár.hu segít csomagod nemzetközi továbbításában. Válassz szolgáltatásaink közül, amelyek biztosítják a háztól-házig történő csomagküldést Dánia egész területére.

A csomagküldés Dániába még sosem volt ilyen egyszerű!

 • Pénztácabarát 3-5 munkanapos csomagküldés
 • Expressz másnapi csomagküldés (irányítószámtól függően)
 • Komplett háztól-házig szállítás, nincs több sorbanállás
 • Online nyomkövetés, hogy mindig tudd, merre jár csomagod
 • Csomagfelvétel minden munkanapon
 • Biztosítás köthető a csomagra
 • Megbízható, ismert futárszolgálatok

Pénztárca kímélő csomagküldés Dániába

Dánia nagyon népszerű csomagküldési ország. Sokan dolgoznak és sokan is tanulnak ebben az országban. Ha Te is ide szeretnéd küldeni csomagod, a legjobb helyen vagy. A Fürgefutár.hu-nál, mi azért dolgozunk, hogy megkönnyítsük számodra a csomagküldést. Ezen a weboldalon számos futárszolgálat ajánlatait éred el egy helyen. Olyan ismert logisztikai cégek szolgáltatásait érheted el, mint például a GLS, UPS, TNT. Összehasonlíthatod áraikat és igénybe tudod venni a számodra legjobb szolgáltatást a legkedvezőbb áron.

Nem csak az alacsony ár az előnyünk…

Amellett, hogy alacsony árakat biztosítunk számodra, rendkívül fontos, hogy a szolgáltatásunk színvonala magas legyen. Ezért hoztuk létre a 100% pénzvisszafizetési garanciát. Ha nem találunk megoldást csomagküldésed során felmerülő problémáidra és ügyfélszolgálatunk nem tud segíteni, visszafizetjük számodra a szállítás költségét. Bővebben a 100% pénzvisszafizetési garanciáról a garancia menüpont alatt olvashatsz. Így már magabiztosan küldhetsz Te is csomagot rajtunk keresztül partnereinkkel.

Tippek, amelyeket érdemes megfogadnod

Szerencsére Dánia EU tagország, így nem kell aggódnod amiatt, hogy sok dokumentumot kell kitöltened a csomagküldéshez. Ettől függetlenül azonban, mivel a csomag külföldre megy, érdemes nagy gondot fordítani a csomagolásra. Erre vonatkozóan csomagolási tanácsokat a segítség menüpont alatt találhatsz. Fontos tudnod, hogy ha külföldi országba történik a szállítás, több depón fog átmenni a csomagod. Ez minden nagy szállító cég esetében, akikkel együtt dolgozunk, így történik Ezért érdemes megfogadni a csomagolási tanácsainkat minden esetben.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Dánia

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket.

N/A

Számold ki az árat, és küldd el csomagodat online most!

Csomagküldés