Csomagküldés Csehországba
már 3 392 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Csehországba

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink Csehországba

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Alacsony költségű csomagküldés Csehországba! Ki kívánhat ennél jobbat? Nálunk garantáltan kedvező árakat kapsz csomagod elküldésére Csehország településeire. Azonnali árajánlatot kaphatsz, ha megadod csomagod súlyát. Nézd át a lehetőségeket, válassz partnereink ajánlatai közül és rendeld meg azonnal!

Velünk ezekre számíthatsz:

 • Pénztárcabarát csomagküldés
 • Expressz szállítás
 • Akár másnapi kiszállítás (irányítószám függő)
 • Online nyomon követés
 • Online regisztráció előnyei
 • Nincs sorbanállás
 • Már aznapi felvétel (irányítószám függő)

Kedvező csomagküldés

Az árak, amiket oldalunkon látsz, valósak. A kedvező ár nálunk minőségi szolgáltatást is takar. A nagynevű futárcégek érkeznek majd csomagodért. Ne felejtsd el, hogy ezek a cégek évtizedek óta dolgoznak a logisztika világában. Bejáratott útvonalakon, bejáratott módokon szállítják a csomagokat, dokumentumokat s raklapokat. Háztól-házig viszik a csomagodat Csehországba vagy éppen Csehországból.

Rendszeresség?

Nem fontos, hogy minden héten csomagot adj fel Csehországba ahhoz, hogy jó árat kaphass. A te kis csomagod is számít, még ha az csak karácsonykor jelenik meg rendszerünkben. Partnereink a te csomagodat is elhozzák a címről, amit megadsz. Az oldalunk biztosítja, hogy minden címadatot jól láthatóan megadj. Hidd el: a pontosan megadott adat a pontos kézbesítés alapja. Ha regisztrálsz, még akár címeidet is elmentheted, hogy legközelebb ne kelljen keresgélned vagy újra begépelned az adatokat. Honlapunk számtalan lehetőséget és információt biztosít, hogy a csomagküldés gyerekjáték legyen.

Csomagot futárral Csehországba?

Még sose adtál fel csomagot Csehországba? Ez nekünk nem probléma. Felhasználóbarát oldalunkon most egy gyors árkalkulációt követően, azonnal megadhatod a szállítási adatokat, címeket, elérhetőségeket. Kérhetsz biztosítást csomagodra, de akár a számlát nyomtatott formában is megkaphatod. Partnertől függően nyomtasd ki a megkapott fuvarlevelet, majd készítsd fel csomagod az utazásra. Csehország az EU tagja, így számlát nem kell csatolnod a küldeményhez. Amire figyelned kell, hogy a csomagolás megfelelő legyen partnerünk számára. Csomagolásról hasznos tanácsokat találsz a segítség menüpont alatt. Ne töprengj, keress minket bátran, ha kérdésed lenne.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Cseh Köztársaság

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A