Csomagküldés Bulgáriába
már 5 959 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Bulgáriába

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink Bulgáriába

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Olyan csomagküldő céget keresel, akivel olcsón és könnyedén adhatod fel csomagod? Jó helyen jársz! Számos nemzetközi futárszolgálat szolgáltatását tesszük elérhetővé számodra a Fürgefutár.hu weboldalán. Mindezt kedvező áron és igényeidre szabottan. Mégis hogy lehetséges ez? Mi a Fürgefutár.hu-nál nemzetközi futárszolgálatokkal dolgozunk együtt azért, hogy csomagodat eljuttathassuk a világ bármely pontjára. Használd a bal oldalon található árkalkulátorunkat, hogy azonnal ki tudd számolni a legjobb ajánlatokat bulgáriai csomagküldésedhez.

Kattints és küldd csomagod Bulgáriába!

 • Online csomagfeladás, ezzel megszűnik a sorbanállás
 • Online nyomon követés kényelmesen, otthonról
 • Pénztárcabarát árak
 • Expressz csomagküldés, ha sürgős csomagod lenne
 • Közúti szállítási lehetőség, ha az idő tényező nem olyan fontos
 • Aznapi csomagfelvétel (irányítószámtól függően)

Gyors és egyszerű csomagfeladás Bulgáriába

A Fürgefutár.hu-nál már a kezdetektől fogva az célunk, hogy leegyszerűsítsük számodra a csomagküldést. Ezért, ha egyszerű, otthonról online intézhető csomagküldésre vágysz akkor a legjobb helyen vagy nálunk. A bal oldalon található kalkulátorunk segítségével gyorsan és egyszerűen, néhány lépésben tudsz árat kalkulálni. Ezután nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra legszimpatikusabb ajánlatot. Ha sürgős a küldésed érdemes az expressz ajánlatok közül választani, ha nem annyira sürgős, akkor pedig az economy (közúti) szolgáltatások fognak pénzt megtakarítani számodra.

Bulgária bármely területére szállítunk

Akár Szófiába, akár egy kisebb településre küldenéd csomagodat, nálunk mindenre fogsz találni megoldást. Bulgária egész területére szállítunk partnereink segítségével. Tudod mi a legjobb? Hogy nem fog hetekig tartani, mire odaér a csomagod. Miért? Mert a maximum szállítási idő Bulgária egész területére 5 nap.

Csomagküldés az EU tagországába…

Igen, hiszen Bulgária is EU tagország. Tudod, hogy ez miért jó hír? Mert amikor Bulgáriába küldenél csomagot, nem kell aggódnod amiatt, hogy sok dokumentumot kell kitöltened és a csomaghoz csatolnod. Csak arra kell figyelned, hogy a csomagod elhagyja az országot és ezért néhány depón keresztül fog haladni, ezért érdemes rendkívül nagy gondosággal csomagolni. A segítség menüpont alatt találhatsz olyan tippeket, trükköket és tanácsokat, amelyek a csomagolásban segíteni fognak.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Bulgária

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A