Csomagküldés Bulgáriába

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 5 736 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Olyan csomagküldő céget keresel, akivel olcsón és könnyedén adhatod fel csomagod? Jó helyen jársz! Számos nemzetközi futárszolgálat szolgáltatását tesszük elérhetővé számodra a Fürgefutár.hu weboldalán. Mindezt kedvező áron és igényeidre szabottan. Mégis hogy lehetséges ez? Mi a Fürgefutár.hu-nál nemzetközi futárszolgálatokkal dolgozunk együtt azért, hogy csomagodat eljuttathassuk a világ bármely pontjára. Használd a bal oldalon található árkalkulátorunkat, hogy azonnal ki tudd számolni a legjobb ajánlatokat bulgáriai csomagküldésedhez.

Kattints és küldd csomagod Bulgáriába!

  • Online csomagfeladás, ezzel megszűnik a sorbanállás
  • Online nyomon követés kényelmesen, otthonról
  • Pénztárcabarát árak
  • Expressz csomagküldés, ha sürgős csomagod lenne
  • Közúti szállítási lehetőség, ha az idő tényező nem olyan fontos
  • Aznapi csomagfelvétel (irányítószámtól függően)

Gyors és egyszerű csomagfeladás Bulgáriába

A Fürgefutár.hu-nál már a kezdetektől fogva az célunk, hogy leegyszerűsítsük számodra a csomagküldést. Ezért, ha egyszerű, otthonról online intézhető csomagküldésre vágysz akkor a legjobb helyen vagy nálunk. A bal oldalon található kalkulátorunk segítségével gyorsan és egyszerűen, néhány lépésben tudsz árat kalkulálni. Ezután nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra legszimpatikusabb ajánlatot. Ha sürgős a küldésed érdemes az expressz ajánlatok közül választani, ha nem annyira sürgős, akkor pedig az economy (közúti) szolgáltatások fognak pénzt megtakarítani számodra.

Bulgária bármely területére szállítunk

Akár Szófiába, akár egy kisebb településre küldenéd csomagodat, nálunk mindenre fogsz találni megoldást. Bulgária egész területére szállítunk partnereink segítségével. Tudod mi a legjobb? Hogy nem fog hetekig tartani, mire odaér a csomagod. Miért? Mert a maximum szállítási idő Bulgária egész területére 5 nap.

Csomagküldés az EU tagországába…

Igen, hiszen Bulgária is EU tagország. Tudod, hogy ez miért jó hír? Mert amikor Bulgáriába küldenél csomagot, nem kell aggódnod amiatt, hogy sok dokumentumot kell kitöltened és a csomaghoz csatolnod. Csak arra kell figyelned, hogy a csomagod elhagyja az országot és ezért néhány depón keresztül fog haladni, ezért érdemes rendkívül nagy gondosággal csomagolni. A segítség menüpont alatt találhatsz olyan tippeket, trükköket és tanácsokat, amelyek a csomagolásban segíteni fognak.