Csomagküldés Belgiumba

már 8109 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Belgiumba

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni
4.5

Teljesen megbízható!

Igen hasznos és könnyedén használható szolgáltatás! Amúgy elég nehéz eligazodni az egyes cégek árazásában - itt pár kattintással kiválaszható az adott konkrét csomaghoz a legköltséghatékonyabb szolgáltató. Lényegében a csomagküldés skyscanner-e - csak ajánlani tudom!

- M. Péter

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

hu

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta1 790 Ft
Fürgefutár.hu1 257 Ft

30% -kal olcsóbb, mint a posta*

*garantált következő munkanapon történő szállításkor

gb

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta17 500 Ft
Fürgefutár.hu9 195 Ft

47% -kal olcsóbb, mint a posta*

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

de

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta8 900 Ft
Fürgefutár.hu7 450 Ft

19% -kal olcsóbb, mint a posta *

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Partnereink bizonyos csomagtartalmak szállítását nem vállalják. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

A Benelux-államok közül a Belga Királyság közkedvelt szállítási célpont ügyfeleink körében. Szolgáltatásainkkal kedvező áron küldheted csomagod Belgium egész területére. Ha nálunk adod fel csomagod, partnereink akár háztól-házig szállítják azt. Használd a Fürgefutár.hu-t és add fel csomagodat a számodra legkedvezőbb szolgáltatással és legjobb elérhető árral. Lehetőséged van akár hosszabb, akár rövidebb szállítási idővel rendelkező szolgáltatást választani.

A belgiumi csomagküldés a következőket tartalmazza

 • Háztól-házig szállítás
 • Nyomkövetési lehetőség
 • Dokumentum, doboz és raklapos küldési lehetőség
 • Expressz légi szállítás vagy kedvezó árú közúton történő szállítás
 • Aznapi felvétel, ahol az irányítószám engedi
 • 100% pénzvisszafizetési garancia
 • Biztosítási lehetőség

Részesülj Te is a legjobb szolgáltatásban belgiumi csomagküldésed esetén

Biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb szolgáltatásokban fogsz részesülni a Fürgefutár.hu-n keresztül. Igen kedvező árakat biztosítunk partnereinken keresztül, ezért érdemes a bal oldalon lévő kalkulátor segítségével Neked is árat kalkulálnod. Ha nem hiszel nekünk, próbáld ki most és nem fogsz csalódni. Ráadásul, ha máshol kedvezőbb árat találnál, mi visszaadjuk Neked a különbözetet. Erről bővebben pénztárcabarát árgaranciánk oldalán olvashatsz. Weboldalunkon nyolc nagy futárszolgálat árajánlatait hasonlíthatod össze.

Nem kell kompromisszumokat kötnöd, ha a minőségről van szó!

Nem számít, hogy magánszemélyként, vagy szerződött ügyfélként küldöd csomagodat rajtunk keresztül. Biztos lehetsz benne, hogy számunkra minden csomag ugyanolyan fontos és különleges elbánásban részesül. Természetesen garanciát vállalunk munkánkra. 100% pénzvisszafizetési garanciát kínálunk, ha nem vagy elégedett a szolgáltatással és felkészült ügyfélszolgálatunk sem tud segíteni Neked. A garancia részleteiről bővebben a 100% pénzvisszafizetési garanciaoldalon olvashatsz.

Trükkök és tippek, ha belgiumi csomagküldésről van szó…

Amikor csomagod tartalmáról van szó, meg kell győződnöd arról, hogy az nem szerepel a nem szállítható tárgyak listáján. Fontos figyelned a csomagolásra is, hiszen a csomagokat gyűjtőszállításban szállítják partnereink. Ehhez minden segítséget megkaphatsz a segítség menüponton belül. Mielőtt leadnád a rendelésed, a rendelési összegzőn mindig ellenőrizd le, hogy minden adatot helyesen adtál-e meg. Továbbá, mindig figyelj az adott oldalon megjelenő tippekre és tanácsokra, hiszen ha ezeket betartod, biztosan nem lesz semmi probléma a csomagküldés során.

Még mindig hezitálsz? Ugye, hogy nem?

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Belgium

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket.

N/A

Számold ki az árat, és küldd el csomagodat online most!

Csomagküldés