Csomagküldés Ausztriába

már 7424 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Ausztriába

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni
4.5

Teljesen megbízható!

Igen hasznos és könnyedén használható szolgáltatás! Amúgy elég nehéz eligazodni az egyes cégek árazásában - itt pár kattintással kiválaszható az adott konkrét csomaghoz a legköltséghatékonyabb szolgáltató. Lényegében a csomagküldés skyscanner-e - csak ajánlani tudom!

- M. Péter

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

hu

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta1 790 Ft
Fürgefutár.hu1 257 Ft

30% -kal olcsóbb, mint a posta*

*garantált következő munkanapon történő szállításkor

gb

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta17 500 Ft
Fürgefutár.hu9 195 Ft

47% -kal olcsóbb, mint a posta*

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

de

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta8 900 Ft
Fürgefutár.hu7 450 Ft

19% -kal olcsóbb, mint a posta *

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Partnereink bizonyos csomagtartalmak szállítását nem vállalják. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

A csomagküldés Ausztriába nem is lehetne egyszerűbb a Fürgefutár.hu-val. Szinte minden partnerünkön keresztül elküldheted csomagodat Ausztriába. Nem kell mást tenned, mint a bal oldalon lévő kalkulátort használni és néhány egyszerű lépésben árat kalkulálni. Ugye milyen egyszerű? Ennél már csak az a jobb, hogy elérhető áron találod meg ezeket a szolgáltatásokat a weboldalon.

Küldd velünk csomagodat Ausztriába mert…

 • Több szolgáltatást ajánlunk, mint bármelyik másik hazai összehasonlító oldal
 • Pénztárcabarát árgaranciát vállalunk és a legmegbízhatóbbak vagyunk a piacon
 • Nincs sorbanállás, Te határozhatod meg, hogy partnereink honnan vegyék fel csomagodat
 • 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk
 • Akár még aznap felvesszük a csomagodat, mikor leadod a megrendelést (irányítószám függő)
 • Ausztria bármely területére szállítanak partnereink

Prémium kategóriás csomagküldés, elérhető áron!

Csak jól ismert és elismert logisztikai cégekkel dolgozunk együtt, mert tudjuk, hogy milyen fontos számodra a csomagod. Azzal, hogy csak olyan cégekkel dolgozunk együtt, akikben mi is megbízunk, biztos lehetsz benne, hogy a Te igényeid is találkozni fognak a kínált szolgáltatásokkal. 100% pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, abban az esetben, ha valami problémád merülne fel és ügyfélszolgálatunk nem tudja megoldani számodra, visszautaljuk a szállítási költséget.

A csomagküldés Ausztriába nem bonyolult!

Ha Ausztriába küldöd a csomagodat, az  majdnem olyan, mintha belföldön küldenéd, hiszen Ausztria az Európai Unión belül van. Így nem is lesz szükséged egyéb dokumentumok kitöltésére. Amit fontos figyelembe venned, az az, hogy a csomagod ne tartalmazzon olyan tárgyat, amely nem szállítható gyűjtőszállításban. A csomagolásra is nagyon fontos odafigyelned! Természetesen a segítség menüpont alatt nagyon sok hasznos információt találsz, melyek utat mutatnak a folyamatban. Ügyfélszolgálatunk is bármikor készséggel áll rendelkezésedre.

Küldd csomagodat Ausztriába néhány egyszerű lépéssel!

A csomagküldés nagyon egyszerű rajtunk keresztül. Partnereink számos szállítási megoldást ajánlanak Közép-Kelet Európa közkedvelt országaiba. Legyen szó dokumentumról, dobozról, raklapról nálunk szinte mindenre találsz megoldást. Amennyiben Ausztriából szeretnél hazajuttatni valamit, arra is kínálunk megoldást. Tulajdonképpen néhány egyszerű kattintással bármit elintézhetsz otthonról a székedből. Csomagküldéshez csak kattints a bal oldalon levő kalkulátorra és válassz egy olyan szolgáltatást ami megfelel igényeidnek.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Ausztria

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket.

N/A

Számold ki az árat, és küldd el csomagodat online most!

Csomagküldés