Csomagküldés Ausztráliába

Nemzetközi és magyar szállítócégek, kedvezőbb árakon akár expressz csomagfelvétellel

már 11 818 Ft -tól
Kalkulálj árat itt!

Ha a világ másik pontjára küldenél egy csomagot, mely háztól-házig utazik, de nem tudod, hogyan láss hozzá: a legjobb helyre jöttél. Oldalunk kedvező áron mutatja be a futárszolgálatok ajánlatait, akik évtizedeken átívelő tudásuk alapján, kiszállítják csomagodat Sydneybe vagy bárhová Ausztráliában.

Miért rajtunk keresztül?

  • Nincs sorbanállás
  • Azonnali információk a szállítási költségekről
  • Online nyomon követés
  • Akár aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)
  • Gyors adatkitöltés

Könnyen és egyszerűen!

Miért nézelődnél körbe-körbe az interneten, számtalan árajánlat oldalat átböngészve, ha mindent egy helyen megtalálhatsz? Nálunk könnyen ki tudod kalkulálni a szállításod költségeit, ha Ausztráliába szeretnéd küldeni csomagod. Az expressz küldést megelőzi az expressz megrendelés is. Akár 10 perc alatt leadhatod megbízásod, ha megadod csomagjaid adatait, s a szállítási információkat. A rendelést követően rendszerünk rögzíti a megbízást, s küldi a szükséges dokumentumokat. A futár ajtódhoz megy csomagodért.

Megbízható minőség, árgarancia!

Az árakat túl kedvezőnek találod? Ne félj, ez nem becsapás. Sok időt töltöttünk azzal, hogy neked a megfelelő áron tudjuk nyújtani, a nemzetközi futárszolgálatok minőségi szolgáltatását. Most a logisztika magasabb szintje számodra is elérhetővé válik. Ha úgy tapasztalnád, hogy csomagod egy olyan probléma miatt szenved késedelmet, amit nem tudtunk megoldani, úgy a teljes szállítási költséget visszafizetjük neked. Számunkra a legfontosabb a te bizalmad!

Egyéb speciális tudnivaló

A csomaghoz mindenképpen csatolnod kell vámdokumentumot. Ausztrália nem tagja az Európai Uniónak, így pro-forma vagy kereskedelmi számla csatolása elengedhetetlen lesz a csomagfeladáshoz. A vámkezelés könnyen lezajlik, ha a megfelelő dokumentumokat adod át a futárnak. Ne feledkezz el arról, hogy csomagok ezreit vámkezelik naponta, így a megfelelő dokumentáció gördülékeny vámkezelést jelent, s ezáltal a kiszállítás is gyorsan megtörténhet. Nem utolsó sorban figyelj csomagod csomagolására. Bármilyen tartalmat adsz fel – ami megengedett – azt nagyon biztonságosan készítsd fel az útra. Ausztrália messze van, sok depót fog érinteni a küldemény, ezért nagyon lényeges a strapabíró csomagolás.