Csomagküldés Ausztráliába
már 9 107 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Ausztráliába

A világ legjobb futárszolgálatai

Olcsó csomagküldés megbízható partnereinkkel

Legjobb áraink Ausztráliába

Hasonlítsd össze az árakat, rendelj online, és spórolj a csomagküldésen!

4.5
átlagos felhasználói értékelés
Facebook Logo

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

30%

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta 1 790 Ft
Fürgefutár.hu 1 257 Ft
30% -kal olcsóbb, mint a posta *
* garantált következő munkanapon történő szállításkor
47%

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta 17 500 Ft
Fürgefutár.hu 9 195 Ft
47% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
19%

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta 8 900 Ft
Fürgefutár.hu 7 450 Ft
19% -kal olcsóbb, mint a posta *
* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján
Forbidden items

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Több tárgy nem szállítható a TNT, UPS, DPD, GLS és a Parcelforce rendszerében. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Ha a világ másik pontjára küldenél egy csomagot, mely háztól-házig utazik, de nem tudod, hogyan láss hozzá: a legjobb helyre jöttél. Oldalunk kedvező áron mutatja be a futárszolgálatok ajánlatait, akik évtizedeken átívelő tudásuk alapján, kiszállítják csomagodat Sydneybe vagy bárhová Ausztráliában.

Miért rajtunk keresztül?

 • Nincs sorbanállás
 • Azonnali információk a szállítási költségekről
 • Online nyomon követés
 • Akár aznapi csomagfelvétel (irányítószám függő)
 • Gyors adatkitöltés

Könnyen és egyszerűen!

Miért nézelődnél körbe-körbe az interneten, számtalan árajánlat oldalat átböngészve, ha mindent egy helyen megtalálhatsz? Nálunk könnyen ki tudod kalkulálni a szállításod költségeit, ha Ausztráliába szeretnéd küldeni csomagod. Az expressz küldést megelőzi az expressz megrendelés is. Akár 10 perc alatt leadhatod megbízásod, ha megadod csomagjaid adatait, s a szállítási információkat. A rendelést követően rendszerünk rögzíti a megbízást, s küldi a szükséges dokumentumokat. A futár ajtódhoz megy csomagodért.

Megbízható minőség, árgarancia!

Az árakat túl kedvezőnek találod? Ne félj, ez nem becsapás. Sok időt töltöttünk azzal, hogy neked a megfelelő áron tudjuk nyújtani, a nemzetközi futárszolgálatok minőségi szolgáltatását. Most a logisztika magasabb szintje számodra is elérhetővé válik. Ha úgy tapasztalnád, hogy csomagod egy olyan probléma miatt szenved késedelmet, amit nem tudtunk megoldani, úgy a teljes szállítási költséget visszafizetjük neked. Számunkra a legfontosabb a te bizalmad!

Egyéb speciális tudnivaló

A csomaghoz mindenképpen csatolnod kell vámdokumentumot. Ausztrália nem tagja az Európai Uniónak, így pro-forma vagy kereskedelmi számla csatolása elengedhetetlen lesz a csomagfeladáshoz. A vámkezelés könnyen lezajlik, ha a megfelelő dokumentumokat adod át a futárnak. Ne feledkezz el arról, hogy csomagok ezreit vámkezelik naponta, így a megfelelő dokumentáció gördülékeny vámkezelést jelent, s ezáltal a kiszállítás is gyorsan megtörténhet. Nem utolsó sorban figyelj csomagod csomagolására. Bármilyen tartalmat adsz fel – ami megengedett – azt nagyon biztonságosan készítsd fel az útra. Ausztrália messze van, sok depót fog érinteni a küldemény, ezért nagyon lényeges a strapabíró csomagolás.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Ausztrália

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket. Nemzeti ünnepek:

N/A