Csomagküldés Angliába

már 9559 Ft -tól

Használd árkalkulátorunkat és küldd csomagod Angliába

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni
4.5

Teljesen megbízható!

Igen hasznos és könnyedén használható szolgáltatás! Amúgy elég nehéz eligazodni az egyes cégek árazásában - itt pár kattintással kiválaszható az adott konkrét csomaghoz a legköltséghatékonyabb szolgáltató. Lényegében a csomagküldés skyscanner-e - csak ajánlani tudom!

- M. Péter

Mennyit spórolhatok?

Tudd meg, hogy mennyit takaríthatsz meg, ha velünk küldöd csomagodat. Íme néhány példa.

hu

Belföldi csomagküldés

2 kg-os doboz

Posta1 790 Ft
Fürgefutár.hu1 257 Ft

30% -kal olcsóbb, mint a posta*

*garantált következő munkanapon történő szállításkor

gb

Nemzetközi csomagküldés

10 kg-os csomag Angliába

Posta17 500 Ft
Fürgefutár.hu9 195 Ft

47% -kal olcsóbb, mint a posta*

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

de

Nemzetközi csomagküldés

5 kg-os csomag Németországba

Posta8 900 Ft
Fürgefutár.hu7 450 Ft

19% -kal olcsóbb, mint a posta *

* a legolcsóbb elérhető szolgáltatás alapján

Tiltott és korlátozás alá eső tárgyak

Partnereink bizonyos csomagtartalmak szállítását nem vállalják. Lent néhány példát találsz, de legjobb ha kiszállítás előtt ellenőrzöd, hogy a csomag biztonságosan szállítható-e. Itt megtalálhatod az összes nem szállítható vagy korlátozás alá eső tárgyat.

Cigaretta és dohánytermékek, fegyverek és lőfegyverek, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok és eszközök, narkotikumok és más illegális kábítószerek, üvegáruk vagy kerámiák, romlandó élelmiszerek, bútorok, élő állatok.

Ha angliai csomagküldésről van szó, partnereink ajánlatai között megtalálhatod a közúti (economy) és légi (expressz) úton történő szállítást is. Így széles választékot biztosítunk számodra a gazdaságos és gyors csomagküldés palettájáról.

Milyen szolgáltatásokra számíthatsz, ha Angliába küldenél csomagot?

 • Gazdaságos és gyors csomagküldést biztosítunk Anglia egész területére
 • Partnereink háztól-házig szállítják csomagodat
 • Munkanapokon lehetséges a csomagfelvétel
 • Expressz szállítást is biztosítanak számodra
 • Gyors és gördülékeny csomagfeladást biztosítuk
 • Megspórolhatod a cipekedést / sorbanállást
 • Segítünk megtalálni a számodra legjobb szolgáltatást

Csomagküldés Londonba? Esetleg Manchesterbe? Az Egyesült Királyságban élnek, tanulnak esetleg dolgoznak a rokonaid és csomagot adnál fel nekik? Biztos lehetsz benne, hogy bárhova is küldöd csomagodat Anglián belül, a Fürgefutár.hu oldalán megtalálod a számodra legideálisabb megoldást erre. Partnereink segítségével az Egyesült Királyság minden területére eljuttatjuk csomagodat. Garantáljuk a gyors és egyszerű kézbesítést legyen szó kisebb vagy nagyobb csomagokról. Ha egyéb információra lenne szükséged, a segítség menüpont alatt megtalálsz mindent, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Oldalunkon két garanciával is találkozhatsz, melyet azért hoztunk létre, hogy megkönnyítsük számodra a csomagküldést.  Amennyiben nem találunk megoldást a problémádra, “100% pénzvisszafizetési garanciátvállalunk. Valamint biztosak vagyunk benne, hogy a piacon elérhető legjobb árakat tudjuk nyújtani számodra, így létrehoztuk az úgynevezett Pénztárcabarát ár garanciánkat” melynek részleteiről a garanciák menüpont alatt értesülhetsz bővebben.

További csomagküldéssel kapcsolatos információ

Olvasd el tippjeinket hogy a csomagküldés gördülékeny legyen:

 • Ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a csomag küldése az országba
 • Ne felejtsd el feltüntetni a doboz tetején a kontakt személyeket és elérhetőségeiket, valamint a feladási és kézbesítési címet.
 • Csomagolás: a nemzetközi csomagokat többször megállítják és egyik szállítási eszközről a másikra pakolják. Utaznak földön, vízen és levegőben, így nem csoda, hogy fontos nagy figyelmet fordítanunk a csomagolásra. Ne használj sérült dobozt.
 • A csomagot célszerű valamilyen erős ragasztószalaggal lezárni és a széleit is leragasztani. ez azonban semmikképp ne spárga, vagy hasonló kötözőanyag legyen, mert ez akadályozhatja a futószalagon történő szortírozást.
 • Ellenőrizd a nemzeti ünnepeket, munkaszüneti napokat
 • Győződj meg róla, hogy lesz, aki átadja a csomagot a futárnak. Ha aznap nem tartózkodsz otthon, javasoljuk, hogy a munkahelyi címed add meg.

Munkaszüneti napok - Anglia (Egyesült Királyság)

A munkaszüneti napok miatt felmerülhet késés vagy későbbi kézbesítés. Fontos iratok vagy egyéb küldemények küldésekor mindenképpen vedd figyelembe a nemzeti ünnepeket.

N/A

Számold ki az árat, és küldd el csomagodat online most!

Csomagküldés