Kedvező csomagküldés árak

Nemzetközileg elismert, megbízható szállítmányozó cégekkel állunk kapcsolatban, akik nagymértékű kedvezményeket biztosítanak számunkra. A Fürgefutár.hu ezeket a kedvezményeket közvetíti számodra!

Csomagszállítás külföldre és belföldre

Csomagküldő szolgálatunkon keresztül nemzetközi és belföldi csomagküldésre is van lehetőséged. Belföldön csomagterminálokba, csomagpontokba, illetve háztól-házig küldhetsz levelet, csomagot, raklapot, valamint speciális alakú csomagokat. Külföldre háztól-házig, kényelmesen és biztonságosan adhatod fel csomagod.

Nemzetközi partnerek

Olyan csomagszállító partnerekkel dolgozunk együtt, mint a UPS, GLS, DPD, TNT, WEBOX, TCE, QX. Partnereink mindegyike megbízható, nagy múltra visszatekintő cég, akik elkötelezettek a csomagok hibátlan állapotban történő kézbesítése iránt. Legyen szó bármilyen hosszú távról, határon átívelő szolgáltatásaikban 100%-ban megbízhatsz.

Eseti feladások

Több, mint 10 év tapasztalatával sikerült nap, mint nap kielégítenünk több ezer regisztrált felhasználók csomagfeladási igényeit. Nálunk a kisebb csomagok is ugyanolyan jelentőséggel bírnak, mint a nagy vagy rendszeres csomagok. Ha csak a szülinapi vagy karácsonyi ajándékot szeretnéd feladni szeretteidnek, akkor is számíthatsz ránk. Csapatunk lelkiismeretesen, néhány munkanapon belül jutattja célba ezeket az úgynevezett eseti csomagfeladásokat is.

Üzleti ügyfeleink rendszeres csomagfeladása

Üzleti ügyfeleink esetében arra törekszünk, hogy a lehető legalacsonyabb árak mellett biztosítsuk a napi vagy heti rendszerességű csomagszállításokat. A csomagfeladáshoz nem kell mást tenni, mint kalkulálni oldalunkon, kiválasztani a megfelelő partnert az adott szolgáltatáshoz és már indulhat is. Nem kell többé aggódni, hogy a termék valóban célba ér-e, vagy hogy épségben érkezik-e meg.

Minden egyes ügyfelünkre kiemelt figyelmet fordítunk mérettől, feladott csomagok számától és értékétől függetlenül!

Csomagok feladásának módjai

Mind a fizetést, mind az átvételt illetően többféle lehetőség közül választhasz, ha csomagot szeretnél feladni.

Fizetéskor lehet előre fizetni a felhasználónak, aki a csomagot rendeli, ekkor az átadáskor nem történik egyáltalán készpénz forgalom. A másik lehetőség, ha utánvét kerül kiválasztásra. Ekkor mindig a csomagot átvevő fizeti ki a költségeket. Ez lehet önmagában csak a szállítási költség, de arra is van lehetőség, hogy a csomag értéke is ekkor kerüljön kiegyenlítésre.

A csomag átvételét illetően is több módszer közül lehet választani. Az egyik a házig való szállítás, ekkor a megadott címre, előre egyeztetett napon érkezik a csomag. A másik pedig, ha egy csomagponton hagyja a futár az átadásra szánt küldeményt. Ilyenkor az átvevő úgy és akkor megy el érte, amikor csak szeretne, nem szükséges otthon megvárni a futárt. Ilyen például partnereink között a GLS csomagpont is.

Elakadtál? Ne aggódj, mi segítünk!

Weboldalunkon rengeteg hasznos információt találhatsz csomagolással kapcsolatban. Ezen kívül, ha bármilyen kérdésed van, keresd bátran telefonos ügyfélszolgálatunkat!