Csomagfeladás csak néhány kattintással!

Csomagfeladás egyszerűen

Weboldalunkon keresztül néhány kattintással feladhatod csomagod. Nálunk nincs sorban állás és cipekedés! Online kalkulátorunk segítségével kiszámíthatod csomagküldésed költségeit, majd válogathatsz legjobb ajánlataink közül. Ezután nincs más dolgod, mint kitölteni a feladó és címzett adatait, majd kifizetni a csomagküldés díját. Nálunk ennyire egyszerű a csomagfeladás!

Több mint 10 000 regisztrált ügyfél, akik összesen több mint 1 milliárd forintot takarítottak meg szolgáltatásunkkal!

Kedvező csomagküldés árak

Nemzetközileg elismert, megbízható szállítmányozó cégekkel állunk kapcsolatban, akik nagymértékű kedvezményeket biztosítanak számunkra. A Fürgefutár.hu ezeket a kedvezményeket közvetíti számodra!

Csomagszállítás külföldre és belföldre

Csomagküldő szolgálatunkon keresztül nemzetközi és belföldi csomagküldésre is van lehetőséged. Belföldön csomagterminálokba, csomagpontokba, illetve háztól-házig küldhetsz levelet, csomagot, raklapot, valamint speciális alakú csomagokat. Külföldre háztól-házig, kényelmesen és biztonságosan adhatod fel csomagod.

Nemzetközi partnerek

Olyan csomagszállító partnerekkel dolgozunk együtt, mint a UPS, GLS, DPD, TNT, WEBOX, TCE, QX

Elakadtál? Ne aggódj, mi segítünk!

Weboldalunkon rengeteg hasznos információt találhatsz csomagolással kapcsolatban. Ezen kívül, ha bármilyen kérdésed van, keresd bátran telefonos ügyfélszolgálatunkat!