Ha sokat dühöngsz céged logisztikai megoldásai miatt, erre szükséged lesz!

Te is érezted már úgy, amikor logisztikai partnert kerestél céged számára, hogy eleged van? Hogy nem akarod saját magad összehasonlítgatni a különböző szolgáltatók árait és milyen jó lenne, ha valaki tanácsot adna arra vonatkozóan, hogy melyiket válaszd? A legjobb helyen vagy! A Fürgefutár.hu-n a legnagyobb futárszolgálatok árait hasonlíthatod össze, így könnyen megtalálhatod a legkedvezőbb ajánlatot céged számára! Lépj kapcsolatba velünk és segítünk!

Felveszem a kapcsolatot veletek

Stresszmentes csomagfeladás

Amennyiben webáruházad van, vagy online felületen értékesítesz, biztosítunk számodra egy olyan informatikai megoldást amellyel, sokkal könnyebben továbbíthatod megrendeléseidet felénk. Nem kell feljönnöd az oldalunkra és végigmenni a rendelésleadás folyamatán, mert azok már automatikusan hozzánk érkeznek be.

Nem lesz gondod azzal, hogy Neked kell bepötyögni a megrendelés részleteit. Nem fog többet gondot okozni az idő, hiszen ahogy a Te felületeden leadták a megrendelést, mi már látni is fogjuk a szállítási igényt.

Bankszámlabarát árak

Rajtunk keresztül a logisztikai költségeid is csökkenhetnek. Hogyan? A Fürgefutár.hu a nagy futárcégek partnereként azok szolgáltatásait ajánlja tovább. Akkor mégis hogyan lehet ez olcsóbb? Úgy, hogy mi összegyűjtjük a beérkezett rendeléseket és egy fiókon keresztül adjuk le azokat. Így a mennyiségből fakadóan szuper árakat kapunk partnereinktől, amelyeket tovább tudunk közvetíteni feléd!

Így akár spórolhatsz is logisztikai költségeiden. Ha felveszed a kapcsolatot velünk, mi mindenképpen segíteni fogunk abban, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást Neked és cégednek!

Te sem fogsz idegeskedni

Mert személyes kapcsolattartót biztosítunk számodra. Lesz az ügyfélszolgálatunkon belül egy saját Fürgefutár.hu „asszisztensed”, akihez bármikor nyugodtan fordulhatsz, ha segítségre lenne szükséged. Kiemelten kezeljük felmerülő problémáidat, hiszen tudjuk, hogy nincsen rosszabb a bizonytalanságnál. Azt nagyon fontos tudnod rólunk, hogy soha semmilyen szempontból nem teszünk különbséget az ügyfeleink között, mindenki visszajelzése nagyon fontos számunkra.

Kapcsolattartód gondoskodni fog arról, hogy Te mindig a legjobb bánásmódban részesülj és minden szükséges információt megkapj csomagküldésedhez.

A legjobb logisztikai megoldást keresed? Gyere és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvételi űrlap
Milyen típusú csomagjaid vannak?

Az "elküldöm" gomb megnyomásával automatikusan elfogadod az ÁSZF-et..