BCKP-Jelentkezz még ma, és kezdj el akár 50%-kal kevesebbért szállítani!

Egy üzleti fiók létrehozása és a kalkulátorunk használata teljesen ingyenes. Csak a nálunk megrendelt szállításért kell fizetned. Jelentkezz még ma és kezd el pénzt spórolni már a legelső csomagoddal!

Jelentkezz most!
Részletes árlista

Töltsd ki a jelentkezési lapot és mi 1 munkanapon belül visszajelzünk

Jelentkezési lap
Az "Elküldés" gombra kattintva elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Akár 50%-kal kevesebbért?

Nemzetközi és belföldi csomagküldés háztól házig verhetetlen ár érték aránnyal. Partnereink segítségével megoldást nyújtunk háztól-házig vagy akár csomagpontra történő szállítás esetén is. Tudd meg mennyit spórolhat a Te vállalkozásod kevesebb mint 10 másodperc alatt!

API megoldások

Az API kifejezés rendszeresen megjelenik a IT-s körökben. De mit jelent pontosan? Nos, végső soron ez egy olyan eszköztárra utal, amely melynek segítségével a fejlesztők például meglévő rendszereket tudnak külső szolgáltatásokkal összekötni, és gyakori feladatokat automatizálni. Az mi API-nk segít a Fürgefutár.hu-t a te saját webes felüledhez integrálni, amivel végső soron időt és pénzt spórolsz meg.

Levesszük a terhet a válladról

A Fürgefutár.hu elmulasztja a fejfájást, amely a különböző árajánlatok bekérésével és összehasonlításával jár! Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi- kézenfogva Veled- megtaláljuk számodra legmegfelelőbb ajánlatot. Adminisztráció és stresszmentes csomagfeladás egyetlen kapcsolattartóval, aki mindíg a segítségedre lesz.

Csomagfeladás kevesebb mint 10 másodperc alatt!

Eleged van a különböző kezelőfelületeken való keresgélésből és gépelésből? Úgy gondolod ennél hasznosabban is eltölthetnéd az idődet? Mi is így gondoljuk. Válaszd a Fürgefutár.hu nagyvállalati megoldásait, és csomagfeladásodat kevesebb mint 10 másodpercre redukálhatod.