Felvesszük veled a kapcsolatot
Az "Elküldés" gombra kattintva elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Add meg valamelyik elérhetőséged, és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

Listaárakhoz képest akár 50%-al olcsóbb

Hogyan lehetséges?

API megoldások vállalati ügyfeleknek

Hogyan működik?

Kényelmes, adminisztráció mentes

Mennyivel egyszerűbb?

Akár 45 másodperc alatt megrendelhető

Mennyi időt nyerek?

Rólunk mondták

50%-kal kevesebbért?

Szolgáltatásunk sava-borsa az összehasonlítás funkcióban rejlik. Az már csak a ráadás, hogy mindezt még a legolcsóbban is kínáljuk számodra. Partnereink segítségével megoldást nyújtunk háztól-házig vagy akár csomagpontra történő szállítás esetén is.

API megoldások

Az API kifejezés rendszeresen megjelenik a IT-s körökben. De mit jelent pontosan? Nos, végső soron ez egy olyan eszköztárra utal, amely melynek segítségével a fejlesztők például meglévő rendszereket tudnak külső szolgáltatásokkal összekötni, és gyakori feladatokat automatizálni. Az mi API-nk segít a Fürgefutár.hu-t a te saját webes felüledhez integrálni, amivel végső soron időt és pénzt spórolsz meg.

Levesszük a terhet a válladról

A Fürgefutár.hu elmulasztja a fejfájást, amely a különböző árajánlatok bekérésével és összehasonlításával jár! Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi- kézenfogva Veled- megtaláljuk számodra legmegfelelőbb ajánlatot. Adminisztráció és stresszmentes csomagfeladás egyetlen kapcsolattartóval, aki mindíg a segítségedre lesz.

Csomagfeladás pillanatok alatt!

Eleged van a különböző kezelőfelületeken való keresgélésből és gépelésből? Úgy gondolod ennél hasznosabban is eltölthetnéd az idődet? Mi is így gondoljuk. Válaszd a Fürgefutár.hu nagyvállalati megoldásait, és csomagfeladásodat kevesebb mint 45 másodpercre redukálhatod.