Webshopról rendelnél karácsonyra? Csak óvatosan!

csomagküldés, karácsony, karácsonyfa, vásárlás, webshop

Karácsony közeledtével szinte mindenki azon van, hogy beszerezze az utolsó ajándékokat, a karácsonyfát, a díszeket. Ebben az időszakban azonban nagyon kell vigyázunk a megrendelésekkel, mert ilyenkor néhány webshop nem azt szokta a dobozba csomagolni, amit kellene..

Ez történt egy angol hölgyel is, aki családjának szeretett volna meglepetést okozni egy mesés fenyőfával, de a képek alapján úgy tűnik, hogy ez a kedveskedés nem fog összejönni. Legalábbis nem a netről rendelt karácsonyfával…

Mivel nem mindenkinek van ideje karácsonyfát intézni, így vannak, akik a netes rendelést választják. A képek alapján minden rendben volt a műfenyővel, ám amikor kiszállították neki és kibontotta, valószínűleg nagyon meglepődött.

Nézd csak meg, hogy mekkora különbség van a dobozon található illusztráció, és a kiküldött fa között:

karacsonyfa-kuldes2-ff

karacsonyfa-kuldes1-ff

Az édesanya azonnal írt a webshopnak, hogy a kiküldött fa használhatatlan, de csak a 3. üzenet után válaszoltak neki, hogy visszaküldheti, ha akarja. Természetesen visszafizették neki a kárt, azonban ilyenkor nagyon oda kell figyelni ezekre a dolgokra, mert lehet, hogy Te nem leszel ilyen szerencsés!

Mielőtt netről rendelnél, nézz utána a weboldalnak! Már véleményeket is lehet találni a neten,  amiket szintén érdemes átböngészned. 🙂