Blog

BLOG -Tippek és hasznos információk

Új fejlesztések weboldalunkon!

Szeretnénk, hogy honlapunk a lehető legfelhasználó barátabb legyen, ezért folyamatos fejlesztéseket végzünk el rajta. Kíváncsi vagy, hogy min dolgozunk most? Akkor mindenképpen olvasd el bejegyzésünket!

Kötelező regisztráció

Oké, lehet, hogy ennek nem sokan fognak örülni, ettől függetlenül mi megesküszünk arra, hogy ez csak 1-2 kattintást fog igénybe venni. Amennyiben csomagot szeretnél feladni nálunk, és nem vagy regisztrálva oldalunkon, csak egy plusz teendőd lesz: megadni egy jelszót, amivel be tudsz lépni a felhasználói felületre. És hogy ez miért lesz nagyon jó? Azt a következő pontokban eláruljuk Neked, de először is szeretnénk megmutatni, hogy ez a szörnyen bonyolultnak hangzó regisztráció hogyan is fog kinézni:

Kezdjük az elejétől. Tehát, ha rendelést akarsz majd leadni, akkor a megszokott lépésekkel kell majd kezdened:

1. Kiválasztod, hogy mit kívánsz küldeni.

weblap_ujjitasok_ff

2. Kiválasztod, hogy külföldre vagy belföldre küldöd csomagodat.

weblap_ujjitasok_ff1

3. Ahogyan azt megszokhattad, ebben a lépésben kiválasztod az országot.

weblap_ujjitasok_ff2

4. A “kiválaszt” gombra kattinthatsz, amikor eldöntötted, melyik partnerünknél szeretnéd kiküldeni a csomagodat

weblap_ujjitasok_ff3

5. Beírod az e-mail címed (amelyre a viszaigazoló e-mailt is kapod majd), a csomagod súlyát, hosszát, magasságát, a tartalmát, és természetesen az értékét is.

weblap_ujjitasok_ff5

6. Kitöltöd a már megszokott űrlapunkat

weblap_ujjitasok_ff6

weblap_ujjitasok_ff7

weblap_ujjitasok_ff8

7. Majd a fizetés előtt jöhet a gyors és egyszerű regisztráció! Mivel már rendelés közben megadtad az adataidat, így a jelszó megadásán kívül nincs szükség másra. Ha beírtad kétszer a jelszavad,  akkor jöhet a fizetés.

weblap_ujjitasok_ff9

És hogy miért is jó ez Neked?

A regisztráció segítségével bármikor megkeresheted, és visszanézheted régebbi megrendeléseidet. Emellett le tudod menteni a címeket (a sajátodat és a címzettjeidét is), a csomagok információit is meg tudod őrizni (ha többször küldenél ugyan olyan csomagot, vagy hasonlót), illetve még a megrendeléshez tartozó számlákat és fuvarleveleket is le tudod majd menteni! Hát nem nagyszerű?

Egy kis betekintés az új felületbe, amit csak akkor láthatsz, ha bejelentkezel:

1.A korábbi rendelés fül alatt találhatod a régebben leadott rendeléseidet

weblap_ujjitasok_ff10

2. Amint azt említettük, most már csomagjaidat és címeidet is lementheted majd, amivel később nagyon sok időt sporolhatsz meg, ha új rendelést fogsz leadni.

weblap_ujjitasok_ff11

 

3. A profilodon beállíthatsz minden fontos információt. Még a biztosítást is bekapcsolhatod vagy kikapcsolhatod, így többé azzal sem kell foglalkoznod!

weblap_ujjitasok_ff12

weblap_ujjitasok_ff13

 

Reméljük, hogy el fogja nyerni tetszésedet ezek a praktikus megoldások! Amennyiben kérdésed van, keresd bátran telefonos ügyfélszolgálatunkat, vagy írj nekünk Facebookon! 🙂

Vissza a blog oldalra »

Legújabb cikkeink

blog-image-5

Kalkulálj árat most és küldd csomagod online!

Árajánlat és megrendelés