Blog

BLOG -Tippek és hasznos információk

TOP 5 Hungarikum a csomagküldésben

Szállításaink során gyakran találkozunk olyan csomagokkal, melyek különleges, hazánkat népszerűsítő termékeket tartalmaznak. Ezeket örömmel küldik ügyfeleink, ezért arra gondoltunk, írunk egy rövid tájékoztatást, hogy ezen termékeink hova, hogyan, milyen módon szállíthatók partnereinkkel nemzetközi viszonylatban.

Tokaji Aszú: Ez a hungarikum a bor kategóriába tartozik. Csomagolására érdemes nagyon odafigyelni. Erről bővebben ITT olvashattok. A borhoz a TNT tud biztosítani speciális boros dobozokat. Ezeket Ügyfélszolgálatunkon lehet megrendelni, s fontos, hogy a dobozokat a megrendelés előtti napon jelezzék kollégáinknak.

Piros paprika: A paprika egyszerű élelmiszer, melyet az Unión belül nyugodt szívvel lehet feladni. Nem szükséges hozzá semmilyen extra dokumentum, csak a fuvarlevél. Amerikába viszont regisztrálni kell az FDA (Food & Drug Administration) oldalon (bővebben az FDA-ról lásd korábbi cikkünk). Itt a termék összetételét, pontos megnevezését, a gyártó nevét, címét, a feladó és címzett nevét és címét kell szigorúan megadni. Az FDA honlap angol nyelvtudást igényel. Kollégáink segítenek a kitöltésében. Ennek lehetőségéről kérjük érdeklődjetek ügyfélszolgálatunkon.

Akácméz: Ennek a terméknek a szállítását műanyag csomagolásban szoktuk javasolni, hogy ne essen baja a gyűjtőszállítás során. Az Unión belül bárhova elküldhető, azonban Amerikába történő küldés esetén ugyan úgy regisztrálni kell a terméket az FDA oldalon, mint a piros paprikát.

Rubik kocka: E logikai játék küldése semmilyen akadályba nem ütközik. Egyszerűbb a kocka küldése, mint a színek kirakása.

Pick Szalámi: A szalámi nem tartozik a romlandó élelmiszer kategóriába, így az Unión kívül, mind belül küldhető. Amerikába történő küldésekor ugyanaz vonatkozik rá, mint a paprikára. Regisztrálni kell az amerikai vámhivatalnál.

Vissza a blog oldalra »

Legújabb cikkeink

blog-image-5

Kalkulálj árat most és küldd csomagod online!

Árajánlat és megrendelés