Blog

BLOG -Tippek és hasznos információk

Szorít az idő! – Ezekre figyelj karácsonyi csomagküldéskor

Már csak néhány nap, és itt a karácsony! Fontos, hogy ha karácsonyra szeretnél csomagot küldeni, akkor legyél tisztába néhány alapvető dologgal, amit ha betartasz, biztosan nem lesz semmi probléma! 🙂

Határidők

Mivel karácsonykor a futár cégek nem szállítanak (pláne, hogy idén karácsony hétvégére esik), így kénytelen vagy feladni csomagod még előtte. Fontos dátumainkat nemrég egy másik blogbejegyzésben gyűjtöttük össze a számodra, ahol minden fontos információt megtalálhatsz ezzel kapcsolatban.

Árak

Fontos, hogy tájékozódj az árakról, hiszen ez az ünnep hatalmas pénzkiadással jár, vagyis biztosak vagyunk abban, hogy nem csak a csomagküldés lesz az, amire pénzt kell majd adnod. Nálunk, a Fürgefutár.hu-n kikalkulálhatod a számodra legmegfelelőbb árat, mindössze néhány kattintással. Kiválaszthatod azt a partnert, akivel csomagodat majd küldeni szeretnéd, és a rendelésed kifizetése után nincs más teendőd, mint várni a futárt.

allpacka-moneyback

Megfelelő csomagolás

Mindig próbálj meg az időjárásnak megfelelően csomagolni, hiszen soha nem tudhatod, hogy csomagodra mi vár majd a hosszú úton. Írtunk egy bejegyzést néhány hete, hogy hogyan tudsz az időjárásnak megfelelően csomagolni, így mindenképpen olvasd el írásunkat!

Ha több csomagot küldünk, mert mondjuk több személyt szeretnénk meglepni, akkor jobban járunk, ha az ajándékokat egy nagy dobozba pakoljuk, és nem több kicsibe. Így biztosan meg fog érkezni egyszerre minden, baki nélkül.

Néhány kreatív tipp

Ha karácsonyi ajándékot küldesz, akkor semmiképpen se feledkezz el az ünnep hangulatáról! A barna dobozdba ne csak dobáld bele az ajándékozni kívánt dolgokat, hanem csomagold is be, még mielőtt beletennéd őket.  Egy szép díszpapír és néhány masni ide-oda teljesen más hangulatot adhat a csomagodnak. Biztosak vagyunk benne, hogy címzetted hihetetlenül fog örülni annak, hogy gondoltál rá karácsonykor is! Ne aggódj, csomagod súlya nem fog nagy mértékben változni, sőt, valószínűleg egyáltalán nem fog (maximum néhány grammal)!

universal-wrapping-paper-1

 

🎄Kívánunk Neked Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!🎄

Vissza a blog oldalra »

Legújabb cikkeink

blog-image-5

Kalkulálj árat most és küldd csomagod online!

Árajánlat és megrendelés