Amiket még biztosan nem tudtál a Sprinter futárcégről

A Sprinter futárszolgálat nem tartozik partnereink közzé, azonban sok fontos dolog van, amit illik tudni a több, mint 20 éves munkásságukról.

Egy kis előzmény

2014-ig egy magyar család üzemeltette a Sprinter céget, azonban 2014-ben a Lapker Zrt. (a nemzeti lapkiadó) felvásárolta, ezért ma már hihetetlenül könnyű az újságok és magazinok szállítása az Inmedio és Relay üzleteibe. Emellett ezek az újságárusok Pick Pack pont ként is működnek a Sprinternek köszönhetően, amire hamarosan vissza fogunk térni.

A cégről

Ahogyan azt említettük 1997-ben alakult a cég, elsősorban szakkönyves kiadványok logisztikai szolgáltatójaként. Mostanra azonban a leggyorsabban fejlődő hazai csomagszállító vállalatok egyike. “Ma már sok esetben az online kereskedő társaság raktározási szolgáltatást is elvár a futárcégektől, amelyet a Sprinter saját szortírozó gépsorával, 4 000 m2 alapterületű csomagoló- és raktárkapacitásával elégít ki.”

spinter-logo-ff

És hogy milyen logisztikai megoldásokat kínálnak?

  • Házhoz szállítás – Futáros garantált kézbesítés
  • Országos Pick Pack Pont hálózat – Fix pontos csomagátvétel
  • Raktárlogisztika, Csomagolás
  • Express csomagküldés (24 órán belül)

Ahogyan azt már az elején említettük, a Pick Pack pontok az újságárusoknál találhatóak, ahol felvehetjük csomagjainkat. De azt tudnod kell, hogy a csomag méretei limitálva vannak. A maximum méret például 60x60x60 cm, a maximum tömeg pedig 20 kg.

További fontos információkért látogass el az oldalukra!

Kép forrása: kockakobak.hu