Blog

BLOG -Tippek és hasznos információk

Összetévesztett csomagok

Természetesen mindenki szeret csomagot kapni, főleg olyan csomagot, amire ténylegesen számított. Ám néha a csomagküldő cégek is hibáznak és rossz címre kézbesítenek egy-egy csomagot. Összegyűjtöttünk pár érdekes összetévesztett kézbesítést.

Méh csomag

Washington D.C északkeleti részén egy hölgy egy különös csomagot kapott, ami 1000 méhet tartalmazott. Természetesen a csomagot nem neki szánták, hanem a város délkeleti részén, ugyan ezen a címen élő személynek. A különös csomagot átvevő hölgy teljesen kiborult a méheket tartalmazó csomagtól (ami teljesen érthető). Végül a méheket elszállították a kívánt személyhez, a város délkeleti részébe.

Forrás: Google

Kábítószer

Nem mindennapi eset az sem, amikor véletlenül kábítószert szállítanak ki a címedre. 2014-ben, egy rosszul felcímkézett csomagot a szomszédos címre szállítottak ki. A csomag tartalma többek között kokain, heroin és meth volt. A csomagot átvevő szomszéd azonnal értesítette a helyi rendőrséget, akik a helyes címen házkutatást végeztek. A házkutatás során a kábítószerek mellett fegyvereket is találtak. Az eset után három embert vettek őrizetbe.

Túl nehéz banán

A Dán szupermarketbe kokain érkezett banánok helyett. A Daily Mail írta, hogy az alkalmazottak észrevették, hogy egyes dobozok sokkal nehezebbek voltak. A 100 kg kokain szállítmány értéke több, mint 15 millió dollár volt. A csomagot egy kolumbiai drog banda küldte tévesen az áruháznak.

Forrás: Google

Repülőgép üzemanyag

2012-ben egy amerikai benzinkút állomáson benzin helyett repülőgép üzemanyagot tankoltak a vevők, egy elhibázott üzemanyag szállítás miatt. Ahelyett, hogy az autósok tovább haladhattak volna, megállt az autójuk. Az érintetteket, természetesen, azonnal megnyugtatták és tisztítást végeztek. Egy hölgy a benzinkút nevét hibáztatta az esetért. Úgy gondolta, hogy a Delta benzinkútra a szállító azt hihette, hogy az a Delta Airline.

Forrás: Google

Forrás : http://mentalfloss.com/article/63811/10-cases-mistaken-mail-deliveries

Vissza a blog oldalra »

Legújabb cikkeink

blog-image-5

Kalkulálj árat most és küldd csomagod online!

Árajánlat és megrendelés