Így adhatsz le rendelést a Fürgefutár.hu-n!

Szeretnél nálunk rendelést leadni, de nem tudod, hogy hogyan kell csinálni? Ne aggódj, mi ebben is segítünk Neked! Olvasd tovább bejegyzésünket!

1. Első lépésként kalkulálj árat online kalkulátorunk segítségével. Az árkalkulátort már a főoldalon is megtalálhatod, így nem kell semmilyen menübe belépned!

furgefutar-hu

2. Válaszd ki csomagod típusát, majd azt, hogy hova szeretnéd küldeni.

furgefutar-hu-1furgefutar-hu-2

3. A következő lépésben azt kell megadnod, hogy mekkora a csomagod súlya (kg-ban megadva).

furgefutar-hu-3

Amennyiben külföldre vagy külföldről szeretnéd küldeni csomagod, annak méreteit előre fogjuk kérni, illetve akkor is, ha beföldön küldesz 40 kg-nál nehezebb csomagot.

furgefutar-hu-15

 

 

4. Miután megadtad a súlyát, mi már kalkuláljuk is árainkat. A kalkulált árak közül Te választhatod ki a számodra legmegfelelőbb árat és szolgáltatást! Ha megvan a legjobb ajánlat, akkor kattints a „KIVÁLASZT” gombra.

furgefutar-hu-5

furgefutar-hu-4

5. A következő oldalon a csomag tartalmát, és értékét szükséges megadnod (illetve a csomag méreteit, ha azt nem adtad meg előzetesen). Végül pipáld ki, hogy „Kijelentem, hogy a csomagom nem tartalmaz veszélyes árut és/vagy tiltott árut, ugyanis csak így fog tovább engedni Téged az oldal.

furgefutar-hu-6

6. Miután rákattintottál a „TOVÁBB A KÖVETKEZŐ LÉPÉSHEZ” gombra, a csomagfelvétel időpontját tudod kiválasztani. A csomagküldést megrendelő adataihoz azt a személyt kell megadni, aki megrendeli a csomagküldést tőlünk (ez általában Te vagy : -) ) Majd pedig a felvételi és kézbesítési címet. Több csomagot szeretnél feladni? Akkor kattints IDE.

Ne felejtsd el átnézni az adatokat, mielőtt tovább lépnél, hiszen nekünk is fontos, hogy minden zökkenőmentes legyen!

furgefutar-hu-7

furgefutar-hu-9

furgefutar-hu-10

7. A következő lépésben kiválaszthatod, hogy milyen extra szolgáltatásokat szeretnél kérni csomagodhoz:

– Kérhetsz biztosítást a csomag értékére, amelyet előzetesen megadtál. Ennek lesz egy felára, amit a jobb oldali kék összegzőben fogsz látni, miután tovább léptél.

– Ha utánvétet szeretnél kérni csomagodhoz, annak értékét is itt adhatod meg. Fontos tudnod, hogy a szállítási költséget minden esetben előre kell fizetned. Az utánvét díját, szintén a jobb oldali kék összegzőben láthatod ha a következő lépésre kattintassz.

– Nyomtatott számlát postai úton 500 forintért kérhetsz.

Ha nem szeretnél se biztosítást, se utánvétet, sem pedig nyomtatott számlát, akkor ezt a lépést nyugodtan hagyd figyelmen kívül!

furgefutar-hu-11

8. Számlázási címet is kötelező megadnod, hiszen ez az a cím, amelyre a számlát ki fogjuk állítani Neked. Ezután nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra legmegfelelőbb fizetési módot. Weboldalunkon csak online fizetési opciók elérhetőek. Bankártyás fizetés vagy banki átutalás. A futárnál nem tudsz készpénzben fizetni.

furgefutar-hu-12

9. Ha sikeresen kitöltöttél mindent és kiválasztottad a fizetési opciót, akkor egy megrendelési összesítőn  még ellenőrízheted adataidat, illetve láthatod a fizetendő végösszeget is. Amennyiben minden rendben találtál, kattints a “MEGRENDELÉS” gombra, mely megnyomása után automatikusan átirányítunk a fizetési felületre.  Amennyiben banki átutalást választottál, egy számlát fogsz kapni tőlünk, amelyen szerepel a számlaszámunk. Kérjük erre utald át az összeget és a közleménybe írd a számla sorszámát.

furgefutar-hu-13furgefutar-hu-14

 

Ha elakadtál valamiben, keresd telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal! 🙂