Hogyan tudja ügyes csomagküldéssel növelni a vásárlók elköteleződését?

Az online térben manapság gomba mód szaporodnak a különböző online vállalkozások, köszönhetően az alacsony belépési költségnek. A rengeteg információ és új vállalkozás tengerében egyre nehezebb egy vállalkozónak megtartani az ügyfeleit, mert nagyon le van kötve az érdeklődők figyelme. Folyamatosan újabb és újabb kreatív megoldások szükségesek, amelyek valóban hatást érnek el a vásárlóknál. Az online térben manapság gomba mód szaporodnak a különböző online vállalkozások, köszönhetően az alacsony belépési költségnek. A rengeteg információ és új vállalkozás tengerében egyre nehezebb egy vállalkozónak megtartani az ügyfeleit, mert nagyon le van kötve az érdeklődők figyelme. Folyamatosan újabb és újabb kreatív megoldások szükségesek, amelyek valóban hatást érnek el a vásárlóknál. Ehhez kívánunk mi most néhány tippet adni, hogy miképpen lehet pusztán kreatív csomagküldéssel növelni a vásárlókban az elkötelezettséget.  Nézzük melyek ezek:

 

– 1.: Kreatív hirdetés a csomag oldalán

Egy érdekes és releváns hirdetés vagy információ nagyon figyelemfelkeltő lehet a csomag oldalán elhelyezve, így az ügyfél nem egy egyszerű dobozt kap. Természetesen nagyon figyeljünk, hogy ne legyünk tolakodóak.

 

– 2.: Érdekes prospektus a csomagban

Az előző pontnak egy továbbfejlesztett változata, amelyben papír alapú prospektust esetleg kuponfüzetet helyezünk el a dobozban, így növelve az esélyét az újravásárlásnak. Ha levelet is mellékelünk a csomagba.

 

– 3.: Ingyenes meglepetés ajándék

Talán a legjobb, és az esetek többségében legköltségesebb megoldás is. Ezzel együtt érdemes használni, mert ha kreatívak vagyunk és sikerül egy valóban hasznos és szép kis ajándékkal meglepni a vevőt, amelyre nem számított, akkor az garantáltan megmarad a tudatában, ráadásul a bizalmat is jól építi, ha a vevő látja, hogy mennyire törődnek vele.

 

Ebből a három módszerből érdemes minél többet használni, hogy az elküldött csomaggal is minél jobb érzést keltsünk a vásárlóban, ily módon felerősítve benne a márkahűséget és növelve az ismételt vásárlás esélyét is.

Ha bizonytalan még abban, hogy az Ön tökéletesen elkészített csomagját melyik futárcég szállítsa, akkor látogassa meg oldalunk, mivel függetlenek vagyunk, ezért nincs okunk rábeszélni Önt semmire.