Blog

BLOG -Tippek és hasznos információk

Hogyan szállítsunk bútorokat és háztartási eszközöket belföldön?

Az internetes aukciós és apróhirdetési oldalak elterjedésével egyre többen kínáljuk megunt tárgyainkat a világhálón. Sokan szeretnek kedvező áron kéz alatt vásárolni, így egyre inkább közkedvelt, hogy háztartási eszközök és bútorok adás-vételére is online történik.

Az online eladás előnye, hogy széles körben érhetünk el látogatókat, azonban mit tegyünk abban az esetben, ha az ország másik felén vásárolnák meg a mosógépet, amelyet eladásra kínálunk?

1. Mindenképp tájékoztassuk az érdeklődőket a várható szállítási költségekről!

Nem könnyű megtalálni a legkedvezőbb szállítási opciót, de érdemes időt és energiát fektetnünk a felkutatásba, ugyanis ha sikerül az érdeklődő számára is megfelelő díjat feltüntetnünk, elképzelhető, hogy gyorsabban könyvelhetünk sikeres vásárlást. Belföldi szállítások esetén a Home Delivery Team csapata szakszerű és országszerte elérhető háztól házig szállításokat kínál az érdeklődők számára, amelyet weboldalunkon keresztül is megrendelhettek.

2. Fektessünk hangsúlyt a csomagolásra!

Legyen szó akár egy háztartási gépről vagy valamilyen bútordarabról, fontos szem előtt tartanunk, hogy a küldeményt többször átpakolhatják, így nagyobb sérülésveszélynek van kitéve. A fóliázás mellett érdemes a kiálló éleket élvédővel bevonni, hogy ne tudjanak sérülni vagy más csomagokban sérülést okozni. Fokozottan sérülékeny küldemények esetén érdemes különös hangsúlyt fektetni a csomagolásra, pl. hungarocellel, kartonpapírral bevonni, így védve a szállítás során bekövetkezhető sérülésektől.

3. Mire kell figyelnünk, ha szeretnénk megrendelni a házhoz szállítást?

Előzetesen egyeztessük le a pontos szállítási címeket és elérhetőségeket, majd győződjünk meg róla, hogy a küldeményt szállításnak megfelelően csomagoltuk. Ezután nincs más dolog hátra, mint rögzíteni az adatokat, és várni a visszaigazolást a küldemény felvételének várható időpontjáról.


Milyen küldemények szállítása biztosított partnerünkön keresztül? 

  • Bútorzat, berendezési tárgyak
  • Háztartási gépek
  • Építkezési kellékek
  • Kerekes és guruló tárgyak
  • Motorblokkok
  • Kerti eszközök

Továbbra is várjuk a témához kapcsolódó kérdéseiteket hozzászólás formájában.

Vissza a blog oldalra »

Legújabb cikkeink

blog-image-5

Kalkulálj árat most és küldd csomagod online!

Árajánlat és megrendelés