Figyelem!!! TNT szolgáltatás fennakadás!

Ezúton értesítünk Mindenkit, hogy a most világon megjelent vírus megtámadta TNT partnerünk adatbázisát.

A hiba elhárításán dolgozik a TNT informatikai csapata.

 

Frissítés (2017/08/16): A TNT folyamatosan hozza rendbe szállítmányozó rendszerét, így mi is fokozatosan visszakapcsoljuk a TNT szolgáltatásokat.

Jelenleg már export-import szolgáltatás működik Nemzetközi szinten is. Az Európai Unió országaiból már lehet importálni, de exportálni is. Az importok esetében 1 nap felvételi csúszással mindenképpen számolni kell, illetve a TNT Express szolgáltatások nem garantált másnapi kézbesítést jelentenek, mind export, mind import vonatkozásban.

A mai naptól (2017/08/16) már Kína is az import országok között szerepel.

Köszönjük türelmeteket és megértéseteket előre is!

 

 

Frissítés (2017/07/20 7:00): A TNT rendszerében továbbra is fennálló hibák és fennakadások miatt, az oldalunkon korlátozottan lesz elérhető a TNT Express és Economy szolgáltatás. A szolgáltatások teljesen elérhetőek lesznek, amint partnerünk rendszere helyreáll.

A TNT nem tudja garantálni minden esetben a küldemény felvételeket és a tranzit időket. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy ha sürgős és fontos csomagja, dokumentuma van az Euróai Unión kívülre és z unión belül, vegye fel velünk a kapcsolatot a szállítások leegyeztetése végett: https://furgefutar.hu/elerhetoseg/!

Köszönjük türelmeteket és megértéseteket előre is!

 

 

Frissítés (2017/07/13 17:10):

A TNT rendszert folyamatosan állítja helyre a TNT informatikai csapata. Oldalunkon az alábbi TNT szolgáltatások kerülnek visszaállításra:

  • TNT Express Export küldései Európai Unión belülre és kívülre
  • Doboz, raklap és dokumentum az Unión belülre és kívülre

Nem elérhető továbbra sem:

  • Időgarantált (9-10-12 órás express) szolgáltatás belföldön és nemzetközi szinten
  • Import szolgáltatás

A fuvarleveleket továbbra is mi küldjük ki Nektek, amit minden esetben ki kell nyomtatni.

Fontos, hogy a rendszer csak ezekkel a paraméterekkel tudja fogadni a TNT megbízásokat:

A csomagméretek összeadásakor a kapott összeg maximum 330 lehet. (példa: 40x50x60-as méretű csomagom körmérete -40+50+60=150) ennél nagyobb körméretű csomagokra a rendszer nem fog árat adni. Ha a TNT depoban mérés után mégis nagyobb körméretű lesz a csomag, azt a TNT visszaviszi a feladó címére, ami a kiszállításban késedelmet okozhat.

Köszönjük türelmeteket és megértéseteket előre is!

 

 

Frissítés (2017/07/11 12:00): A TNT rendszert folyamatosan állítja helyre a TNT informatikai csapata. Oldalunkon a holnapi napon, délelőtt 10:00 órától az alábbi TNT szolgáltatások kerülnek visszaállításra:

  • TNT Express belföldi szolgáltatása
  • Csomagtípus: boríték, doboz, raklap

A fuvarleveleket továbbra is mi küldjük ki Nektek, amit minden esetben ki kell nyomtatni.

Köszönjük türelmeteket és megértéseteket előre is!

 

 

Frissítés (2017/07/05 10:10): A TNT rendszerben továbbra is fennakadások várhatóak. A nyomonkövetés csak részben aktív.

Oldalunkról levesszük a korábban aktivált TNT belföldi szolgáltatást, mert a fuvarlevél készítésben fennakadások jelentkeznek.

Megértéseteket köszönjük!

 

Frissítés (2017/07/03 9:50): A TNT rendszerben továbbra is fennakadások várhatóak. A nyomonkövetés csak részben aktív. Az oldalunkon hamarosan azonban újraindítjuk az alábbi szolgáltatást:

  • TNT Express belföld (munkaidős kiszállítás)

Az alábbi TNT szolgáltatások nem elérhetőek:

  • TNT Import az Unión belülről és Unión kívülről
  • TNT Export a nem Uniós és Uniós országokba
  • a TNT időgarantált (9-10-12 express) szolgáltatásai belföldön és nemzetközi viszonylatban

 

 

Frissítés (2017/06/29 8:45): A TNT rendszerben történt informatikai támadás miatt a mai napon nem elérhető a TNT szolgáltatás (belföld, nemzetközi, Express és Economy) oldalunkon. A szolgáltatás ismét elérhető lesz, amint partnerünk rendszere helyreáll. Megértéseteket köszönjük!

 

Frissítés (2017/06/28 8:54): A TNT szállításokban 2-3 munkanapos késések várhatóak, mind az Express, mind az Economy szállításoknál az alap tranzit időkön felül.

 

Frissítés (2017/06/28 10:51): A TNT Express szolgáltatásokkal a küldemények a mai napon NEM tudnak elindulni exportok esetén. A belföldi csomagokat a TNT felveszi és másnapra kiszállítja, de export-import megbízásokat késedelmekkel tudja teljesíteni.

 

Frissítés (2017/06/28 16:01): A TNT jelzése alapján az Economy szolgáltatás az Európai Unión belüli országokra működik, az országot el tudja hagyni. Azonban a 3-5 munkanapos nem garantált tranzit idő mindenképpen kitolódik. Sajnos az Express szolgáltatás nem működik, nincs lehetőség légi szállításra, valamint EU-n kívüli küldésekre Express szolgáltatással.

 

Köszönjük türelmeteket és megértéseteket előre is!

A Fürgefutár.hu csapata