Blog

BLOG -Tippek és hasznos információk

A Fürgefutár.hu elnyerte a Kiváló Magyar Tartalom díjat

Idén is megrendezésre került az eFestival, amelynek keretében az év legkiválóbb multimédiás és informatikai tartalmait díjazták. A Fürgefutár.hu-t nagy megtiszteltetés érte, ugyanis weboldalunk szolgáltatás témakörben Kiváló Magyar Tartalom minősítéssel gazdagodott és a kategória I. helyezettjeként zárta a megmérettetést. A pályázat azzal a céllal valósult meg, hogy bemutassa és fejlessze a hazai internetes és multimédiás szakma legjobbnak vélt alkotásait, ezáltal az alkotókat is ösztönzi a minél jobb tartalmak és formai keretek megtervezésére és kialakítására.

Weboldalunk az Infotér (Informatika a társadalomért) által minősített “Felhasználóbarát Honlap” logó feltételeit is sikeresen teljesítette, amely által jogosulttá vált a tartalmat képviselő logó viselésére.

A Fürgefutár.hu honlapja ügyfeleink és partnereink folyamatos visszajelzése alapján került kialakításra és frissül napról napra, célunk egy olyan felhasználóbarát felület biztosítása, amely egyszerű kezelhetőséget és közkedvelt felületet biztosít a csomagküldés iránt érdeklődők számára.

Vissza a blog oldalra »

Legújabb cikkeink

blog-image-5

Kalkulálj árat most és küldd csomagod online!

Árajánlat és megrendelés