Blog

BLOG -Tippek és hasznos információk

Csomagolj az időjárásnak megfelelően!

Ezekben az évszakokban sajnos könnyen megeshet, hogy elázik csomagunk, ezért alaposan fel kell készítenünk az esetleges esőzésekre, havazásokra is, ugyanis ilyenkor akár néhány másodperc is elég ahhoz, hogy átázzon a papírdoboz. Olvass tovább, mert ebben a bejegyzésben elárulunk neked néhány olcsó és praktikus tippet, hogy hogyan is óvhatod meg csomagot tartalmát!

Ruhadarabok megfelelő csomagolása

Gondoskodj arról, hogy ha a doboz elázik, a benne lévő tartalomnak ne essen baja. Ha ruhákat küldesz, akkor ezt úgy tudod megelőzni a legegyszerűbben, hogy első lépésként becsomagolod őket külön-külön nejlonzacskókba/szatyorba. Így ha elázik a doboz, biztosan nem lesznek nedvesek, és hibátlan állapotban érkeznek majd meg a címzetthez.

ruha-csomagolas-ff

Könyvek, vagy más papíralapú tárgyak

Nos, ezekre kell talán a legjobban vigyázni hiszen míg a ruhákat kimoshatjuk, egy könyv soha nem lesz a régi miután elázik. Azt javasoljuk Neked, hogy ha könyveket szeretnél küldeni, akkor használj bátran folpackot! Ne aggódj, csomagod nem lesz tőle nehezebb, hiszen csak annyira kell, hogy legalább egy réteggel befedd őket, ami nem nyom nagy súlyt.

becsomagolt-konyvek-ff-1

Ha bort küldesz, óvd a cimkét is!

Főleg, ha hivatalos helyre küldöd azokat. Ilyenkor ragadj celofánt (vagy olcsóbb megoldás esetén folpackot), és borítsd be vele az egész üveget. Ne felejtsd el megkötni valamivel a palack nyakán, hogy még véletlenül se csússzon le az üvegről a csomagolóanyag! Így biztos lehetsz abban, hogy nem fog leázni vagy elmozdulni a cimke, sem pedig leesni. (Szeretnéd a borosüvegeket a lehető legnagyobb biztonsággal becsomagolni, hogy még véletlenül se sérüljenek meg? Akkor nézd meg videónkat, és kövesd a lépéseket! 🙂 )

celofan-bornak-ff

 

Amennyiben kérdés merülne fel benned, akkor látogass el a Fürgefutár.hu oldalára, ahol a segítség menüpont alatt számos tippet és segítséget találhatsz, vagy keress minket bizalommal!

Képek forrása: dampfpanzerwagon.blogspot.hu

holidaysimages.org

celloexpress.co.uk

laundryonphone.com/

Vissza a blog oldalra »

Legújabb cikkeink

blog-image-5

Kalkulálj árat most és küldd csomagod online!

Árajánlat és megrendelés